Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 12, 2015

Η προφητική γελοιογραφία των «Νέων» ομολογεί πως η Χρυσή Αυγή θα λάβει την τρίτη εντολή


Η προφητική γελοιογραφία των «Νέων» ομολογεί πως η Χρυσή Αυγή θα λάβει την τρίτη εντολή

Αν όντως μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, τότε μια πολιτική γελοιογραφία ισοδυναμεί πιθανότατα με την ήδη διαμορφωμένη εικόνα του προεκλογικού σκηνικού. Στα φιλοκυβερνητικά «Νέα» δημοσιεύθηκε σήμερα μια χαρακτηριστική γελοιογραφία, η οποία απεικονίζει τον απερχόμενο ΠτΔ, Κάρολο Παπούλια, να απευθύνεται στους Βενιζέλο, Παπανδρέου, Θεοδωράκη και Κουβέλη και με παράπονο να τους λέει ότι «Δεν ενωθήκατε και τώρα αν βγει τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή, πώς θα τους καλέσω από τον Κορυδαλλό να δώσω την εντολή;», ενώ στην συνέχεια όλοι μαζί του απαντούν «τηλεφωνικά, Πρόεδρε».
Το σκίτσο του Κώστα Μητρόπουλου έχει μια διπλή ανάγνωση. Από την μια δείχνει τόσο την....
αληθινή εκλογική επιρροή της Χρυσής Αυγής, η οποία έχει «κλειδώσει» την Τρίτη θέση στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, όσο και τον πανικό που διακατέχει τα «συμπληρώματα» του ψευδεπίγραφου «συνταγματικού τόξου» (ΠΑΣΟΚ, ΚΙΔΗΣΟ, Ποτάμι, ΔΗΜΑΡ). Από την άλλη, άθελά του (;) ο σκιτσογράφος δείχνει την κατάντια της πολιτικής ζωής της Χώρας, καθώς αντιμετωπίζει όχι με πολιτική αντιπαράθεση και τον ανάλογο διάλογο επιχειρημάτων την αναμφισβήτητα Τρίτη Πολιτική Δύναμη της Χώρας, η οποία όπως όλα δείχνουν εκτός από την διαφορά ασφαλείας από το επόμενο κόμμα θα έχει και διψήφιο ποσοστό, αλλά δυστυχώς με ανέντιμη και παράνομη βίαιη ποινική καταστολή και ανάλογη φίμωση της φωνής της από παντού.
Το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου η Τρίτη θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα αποτελεί το κυρίαρχο θέμα συζήτησης στους στημένους τηλεοπτικούς διαλόγους (εν απουσία μας, φυσικά) των διαπλεκόμενων καναλιών, αποδεικνύοντας ουσιαστικά και τον αληθινό και μεγάλο θριαμβευτή των εκλογών.
Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών