Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 12, 2015

Ο «ΚΙΝΔΥΝΟΣ» ΝΕΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΘΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ «ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ!

Γράφει ο Αντίοχος

Τις τελευταίες ημέρες, εμφανίζονται δειλά-δειλά στα ΜΜΕ των ολιγαρχών όλο και περισσότερα δημοσιεύματα περί του «φαντάσματος» των δεύτερων –επαναληπτικών– εκλογών, που… πλανάται πάνω από τη χώρα, εφόσον η πιθανότητα αυτοδυναμίας του πρώτου κόμματος είναι μηδαμινή. Με τα σενάρια αυτά, οι κινδυνολόγοι εννοούν ότι οι δεύτερες εκλογές πιθανότατα θα φέρουν… σεισμούς, λιμούς, καταποντισμούς, έξοδο από το ευρώ και στο τέλος… πτώχευση.
Πρόκειται για έναν ακόμη τερατώδη εκβιασμό του ελληνικού λαού, να...
προτιμήσει ένα από τα δύο «μεγάλα» κόμματα, για «να τελειώνουμε»!  Και το γράφουμε μετ’ απολύτου βεβαιότητος, ότι το συγκεκριμένο σενάριο ενίσχυσης της τεχνητής πόλωσης, θα είναι το κυρίαρχο τις επόμενες μέρες και μέχρι την 25η Ιανουαρίου, γιατί βολεύει και τους δύο (δήθεν…) «μονομάχους».

Κι όχι μόνο για να πολωθεί το προεκλογικό κλίμα, αλλά και για να χρησιμοποιηθεί ο «κίνδυνος» νέων εκλογών ως άλλοθι για να σχηματισθεί στα γρήγορα η περιβόητη «μεγάλη συγκυβέρνηση» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, που θα μας ταράξει στο Μνημόνιο και θα μας αλλάξει τα… φώτα.

(ΥΓ) 1: Και για να μη νομίζετε ότι έχουμε μεγάλη… φαντασία, πάρτε ένα άρθρο από το χθεσινό καθεστωτικό «Βήμα» να’ χετε να πορεύεστε: «Βρείτε τα για να ορθοποδήσει η οικονομία».
Οι νέες δημοσκοπήσεις εξακολουθούν να δίνουν (σχετικά μικρό) προβάδισμα στο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ, με τα «μικρά» κόμματα να «δυσκολεύονται». Εάν αυτό καταγραφεί και στις εκλογές, είναι εξαιρετικά πιθανό ότι, για να αποφύγουμε νέες εκλογές, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ θα πρέπει (σε κάποιο βαθμό) να τα «βρούνε» μεταξύ τους».

(ΥΓ) 2: Τι Τσίπρας, τι Σαμαράς! Χρυσή Αυγή, η μόνη εθνική επιλογή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών