Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 12, 2015

CNN: "Έρχεται Εθνικιστική εκλογική επιτυχία στην Ελλάδα και θα ακολουθήσουν και άλλες στην Ευρώπη"

Με αφορμή το "μακελειό" στη Γαλλία (17 Νεκροί) από τους "μετανάστες Γάλλους" τζιχαντιστές τα περισσότερα ΜΜΕ παγκοσμίως το αναγάγουν σε πρώτο θέμα και οι περισσότεροι αρθρογράφοι σχολιάζουν επί του γεγονότος και των προεκτάσεών του στις πολιτικοκοινωνικές εκφάνσεις των χωρών που βιώνουν ανάλογα "προβλήματα".

Έτσι λοιπόν το CNN που αποτελεί το μεγαλύτερο, παγκόσμιο ειδησιογραφικό όμιλο στην ηλεκτρονική του έκδοση αφιερώνει την κύρια αρθρογραφία του στις συνέπειες που θα επιφέρει αυτό το αιμοτοκύλισμα στις πολιτικές δομές και την αλλαγή των εκλογικών ισορροπιών στη Γηραιά Ήπειρο.

Γράφει λοιπόν:

"Η εθνικιστική δεξιά έχει κερδίσει δύναμη σε όλη την Ευρώπη πάνω σε αυτά τα θέματα. Η σφαγή στο Charlie Hebdo όχι μόνο θα βοηθήσει την Μαρίν Λε Πεν, αλλά και θα είναι μια ευλογία για....
τα εθνικιστικά κόμματα σε όλη την Ευρώπη. Από βορρά προς νότο, οι απλοί Ευρωπαίοι πολίτες έχουν ήδη ψηφίσει τα κόμματα που απέφευγαν στο παρελθόν. Αν αυτή η τάση συνεχιστεί, δεν θα ακουστούν «τα όπλα του Αυγούστου» - μόνο η σιωπηλή επίθεση της μιας εθνικιστικής εκλογικής επιτυχίας μετά την άλλη."

Πιο πάνω είχε αναφέρει τη Χρυσή Αυγή ως το μοναδικό κόμμα με "εθνικιστική - νεοναζιστική ιδεολογία", κάτι που μας καθιστά και τους πιο επίφοβους!
Εντούτοις δεν αναιρείται το αυτονόητο.
Το αίμα, ξύπνησε ένστικτα που δεν μπορούν να τα τιθασεύσουν οι "Έμποροι των Εθνών" και οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια σε μια αναγέννηση του Εθνικισμού στην Ευρώπη με θρυαλλίδα το ποσοστό της Χρυσής Αυγής στις Εθνικές εκλογές στην Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών