Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 12, 2015

Στη Χούντα Σαμαρά οι τρομοκράτες - δολοφόνοι των "Πυρήνων της Φωτιάς" μπεκρόπιναν, έτρωγαν σουβλάκια και σέρφαραν στο Ίντερνετ, ενώ ο λαός πέθαινε από την πείνα...

rtyujnm
Την περασμένη εβδομάδα, η κυριακάτικη φυλλάδα του Μπόμπολα δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από τις δικαστικές φυλακές του Κορυδαλλού (βγαλμένη με κινητό τηλέφωνο…), η οποία «πιστοποιούσε» το… αλησμόνητο πάρτι του Ξηρού και των λοιπών… υπερεπαναστατών στη φυλακή, που είχε γίνει λίγες ημέρες πριν από τη στημένη «απόδραση» του Ξηρού (που έγινε «με εντολή Σαμαρά»).
Χθες, εμφανίστηκαν και νέες φωτογραφίες, που αποκαλύπτουν την ξεφτίλα του ψευδοκράτους και των παρακρατικών συνεργατών του, σ’ όλο της το μεγαλείο. Ιδού και το κείμενο:
«Την Πρωτοχρονιά του 2014, λίγες ημέρες πριν ο «Μανώλης της 17 Νοέμβρη» έφυγε με άδεια για να… μην ξαναγυρίσει ποτέ, τρία μεγάλα τραπέζια, στρωμένα με....
λευκά τραπεζομάντηλα ενώθηκαν στον διάδρομο της Α’ Πτέρυγας των φυλακών Κορυδαλλού, στα οποία και σερβιρίστηκε το φαγητό. Από το τραπέζι δεν έλειψε το κρασί, ούτως ώστε οι καλεσμένοι να ευχηθούν «καλή λευτεριά» στον Χριστόδουλο Ξηρό, ενώ το πάρτι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες, με την συνοδεία των μουσικών τηλεοπτικών προγραμμάτων που έδειχνε η τηλεόραση που είχε εξασφαλιστεί για την περίσταση».
xi5_592_355
Και για να μην… ξεχνιόμαστε, σας θυμίζουμε και τη δήλωση Γιωτόπουλου, για τα σούρτα-φέρτα του παρακρατικού βαψομαλλιά Ξηρού, που γίνονταν «με εντολή Σαμαρά»:
«Αφού ο Χριστόδουλος είναι τόσο επικίνδυνος τρομοκράτης, γιατί όταν το 2011 έβαλε φωτιά στο κελί του, αντί να τον τιμωρήσουν όπως θα όφειλαν, τον επιβράβευσαν ικανοποιώντας και τα τρία αιτήματά του, μεταφέροντάς τον στις πτέρυγες; Γιατί του έδωσαν το ελεύθερο να πηγαίνει καθημερινά όπου θέλει, στο αρχιφυλακείο, στους πυρήνες, στους σημαντικότερους ποινικούς; Ποιος έδωσε τη διαταγή; Όχι βέβαια η διευθύντρια ούτε κάποιος αρχιφύλακας. Δεν έχουν τέτοια εξουσία και ούτε θα αναλάμβαναν τέτοια ευθύνη. Η διαταγή ήρθε από τα πάνω. Από την Αντιτρομοκρατική, την ΕΥΠ και άρα από την κυβέρνηση που την εποπτεύει Ας μην προσπαθούν λοιπόν να τα ρίξουν στους φύλακες που απλώς εκτελούν διαταγές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών