Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 08, 2015

Νέο σκάνδαλο - αλητεία από το Σαμαριστάν... Ο Χαρδούβελης την ώρα που ήταν Υπουργός "έκρυβε" λεφτά και τα έβγαζε στο εξωτερικό!

Γράφει ο Αινείας

Μέρα με τη μέρα, όλο και περισσότερο αποκαλύπτεται ο εσμός που είχε επιλέξει ο Σαμαράς για να αναλάβουν τη διακυβέρνηση της Χώρας.
Ανάμεσα στους δωροδοκούμενους από εφοπλιστές (Πάλλης σε Μιχελάκη), τους φοροφυγάδες που ξέχασαν να δηλώσουν τα ακίνητά τους, δηλώνοντας ψευδές "πόθεν έσχες" και τους κατηγορούμενους για παραδικαστικό κύκλωμα και συμμετοχή σε κακουργηματικές πράξεις (Αθανασίου) ήρθαν να προστεθούν και οι φοροφυγάδες που δεν δικαιολογούν την αμύθητη περιούσια τους που τη διακινούσαν μέσω τραπεζών στο εξωτερικό.

Στην τελευταία κατηγορία ανήκει "το παιδί που έτρωγε σφαλιάρες και κλωτσιές στο σχολείο", Γκίκας Χαρδούβελης που σύμφωνα με δημοσίευμα τη Real News διακινούσε εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό, την ώρα που....
δεν τα είχε δηλώσει και επομένως δεν είχε φορολογηθεί, διαπράττοντας αδίκημα.

Στα παραπάνω το χειρότερο όλων δεν είναι η πιθανή φοροδιαφυγή, αλλά εκείνη τη στιγμή που έπραττε τα παραπάνω οι ημερομηνίες συμπέφτουν με το γεγονός ότι διατελούσε Υπουργός Οικονομικών της Ελλάδος και η χώρα σπαρασσόταν από τα αιμοσταγή μέτρα λιτότητας της διακυβέρνησης Σαμαρά - υπογεγραμμένα όλα από τον Χαρδούβελη!

Και αυτοί οι άθλιοι έχουν το θράσος σήμερα να μιλούν για "χρηστή διαχείριση" και για προσπάθεια σωτηρίας της Χώρας!

Ε, ρε μαύρο και μούτζες που θα πέσει στη ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών