Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 08, 2015

Η Σημαία της Χρυσής Αυγής πανευρωπαϊκό σύμβολο Αντίστασης


Η Σημαία της Χρυσής Αυγής πανευρωπαϊκό σύμβολο Αντίστασης

Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί στα περίπτερα ολόκληρης της Χώρας
Την ίδια ώρα που η Ευρώπη στενάζει από τα αλλεπάλληλα κρούσματα ισλαμικής τρομοκρατίας, υπάρχουν κάποιοι που αντιστέκονται και κάποιοι που προσπαθούν να κλείσουν τα μάτια ενώπιον της πρωτοφανούς αυτής απειλής.
Από την μία μεριά υπάρχουν οι πάσης φύσεως ταγοί της παγκοσμιοποίησης που ισχυρίζονται ότι προκειμένου να καμφθεί ο κίνδυνος της ισλαμικής τρομοκρατίας, πρέπει να έχουμε περισσότερη «ανοχή» και λιγότερο «φασισμό». Από την άλλη μεριά βρίσκονται οι απλοί άνθρωποι, των οποίων η ασφάλεια διακυβεύεται, των οποίων οι γειτονιές υποβαθμίζονται, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να....
αντισταθούν και να μην καθίσουν, μεμψιμοιρώντας, να περιμένουν την ώρα που η φρίκη θα χτυπήσει και την δική τους πόρτα.
Μία τέτοια διαδήλωση ενάντια στην ισλαμική τρομοκρατία έγινε και στο Λονδίνο, διοργανωμένη από την Pegida, που κατάφερε να μαζέψει δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές σε πολλές εκδηλώσεις στην «πολιτικά ορθή» Γερμανία. Στην διαδήλωση που έγινε στο «πολυπολιτισμικό» Λονδίνο μαζεύτηκαν εκατοντάδες ανθρώπων που ανησυχούν για την πορεία που έχει λάβει το όλο φαινόμενο, που απειλεί ολόκληρη την Ευρώπη.
Στην προμετωπίδα αυτής της πορείας εθεάθη και μία σημαία της Χρυσής Αυγής, αποδεικνύοντας ότι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα αποτελεί πρότυπο αντίστασης για ολόκληρη την Ευρώπη. Η Χρυσή Αυγή έχει αποδείξει σε ολόκληρη την Ευρώπη ότι ο Εθνικισμός είναι η μοναδική μορφή αντίστασης απέναντι στη λαίλαπα που έρχεται.
Επιπλέον το αντεθνικό καθεστώς των Αθηνών, που έχει φροντίσει ώστε το πρόβλημα να είναι εξόχως οξύ στις γειτονιές των Ελλήνων, με τις πολιτικές διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής κατέστησε σαφές σε όλους τους Ευρωπαίους ότι οι εχθροί του Εθνικισμού ανά τον κόσμο και οι εχθροί των Λαών είναι σύνολα ταυτόσημα.
Έτσι η Χρυσή Αυγή έχει  καταστεί πανευρωπαϊκό σύμβολο αντίστασης των Λαών ενάντια στον καπιταλισμό, την παγκοσμιοποίηση, την ισλαμική τρομοκρατία και εν γένει την δράση των αριστεροδεξιών πολιτικάντηδων ανά τον κόσμο, που φροντίζουν με την εφαρμογή των ιδεοληψιών τους για την άνθιση τέτοιων φαινομένων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-shmaia-ths-chrushs-aughs-paneurwpaiko-sumbolo-antistashs#ixzz3TitJ9uad

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών