Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 08, 2015

Τσίπρας: "Έχω χημεία με τη Μέρκελ"


https://ethnikismosblog.files.wordpress.com/2015/03/tsipras_merkel.jpgΔιαστάσεις "εθνικής αντίστασης" τείνει λάβει ο "πόλεμος"με τους κακούς Γερμανούς που έχουν κηρύξει βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που περιφερόμενοι σε Βουλή και ΜΜΕ φωνασκούν ότι "βρικόμαστε σε πόλεμο με τους δανειστές" και πώς είναι έτοιμοι να γίνουν οι νέοι ΕΑΜιτες.


 Βέβαια όλα αυτά είναι γνωστό ότι γίνονται μονάχα για το "θεαθήναι" και πώς προπαγναδίζονται μονάχα ώστε να τσιμπήσουν μερικοί χαζοχαρούμενοι που ζουν στον αστερισμό του "Τσίπρα - Βαρουφάκη - Καμμένου και Κούγκι", και για εσωτερική κατανάλωση στο ΣΥΡΙΖΑ ώστε να μη διαλυθεί από τις συνιστώσες του.

Άλλωστε για να διαπιστώσετε πόσο 'πολεμικό' είναι το κλίμα μεταξύ Ελλάδος - Γερμανίας και Μέρκελ - Τσίπρα δημοσιεύουμε επακριβώς το....
παρακαλετό του Τσίπρα στη Μέρκελ να τον δεχθεί στο Βερολίνο προκείμενου να συζητήσουν καθώς έχουν "εξαιρετική χημεία"!!!

Από συνέντευξή του, προ 2 ημερών στο Der Spiegel:
"Δεν έχω λάβει ακόμα πρόσκληση από την Άνγκελα Μέρκελ. Αν είχα λάβει πρόσκληση από την καγκελάριο θα την αποδεχόμουνα αμέσως. Έχουμε επικοινωνήσει τηλεφωνικά και.... συναντηθεί στο περιθώριο συνόδων κορυφής. Νομίζω ότι είχαμε μια καλή επαφή, μια καλή χημεία μεταξύ μας"

Μπορεί η στιγμιαία έκπληξή σας να ήταν αναμενόμενη. Μαθαίνοντας ωστόσο ότι η Μέρκελ στα νιάτα της ήταν υπεύθυνη προπαγάνδας στην κομμουνιστική νεολαία του "Κόμματος της Ελευθερίας" στην Ανατολική Γερμανία πώς να μην έχει άριστη χημεία με τον κομμουνιστή Τσίπρα;!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών