Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 08, 2015

ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ Ή ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ;


Διαβάστε το απίστευτο «ρεπορτάζ» της ιστοσελίδας του μεγαλοδημοσιογράφου Ευαγγελάτου, για την απαλλαγή του Η. Κασιδιάρη:
«Ποιο χαστούκι στην Κανέλλη; Αθώος ο Κασιδιάρης για αυτό που είδαν εκατομμύρια σε ζωντανή σύνδεση – Ποιος θα είναι ο επόμενος;
Την αθώωση του Ηλία Κασιδιάρη για την απίστευτη επίθεση με τα χαστούκια που έριξε στον τηλεοπτικό «αέρα» εναντίον της Λιάνας Κανέλλη, και τον οποίο είδαν ζωντανά εκατομμύρια τηλεθεατές, προκαλώντας σοκ στην κοινή γνώμη αποφάσισε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο.
Το δικαστήριο έκανε δεκτή την πρόταση του εισαγγελέα της έδρας, που ζητούσε την παύση της ποινικής δίωξης σε βάρος του προφυλακισμένου βουλευτή της Χρυσής Αυγής.
Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, ο κατηγορούμενος  πρέπει να.....
απαλλαγεί από το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, που είχε απαγγελθεί αυτεπαγγέλτως από την Εισαγγελία εναντίον του».
Και βέβαια δεν είναι βλάκας ο Ευαγγελάτος, αλλά παριστάνει τον βλάκα γιατί θεωρεί βλάκες τους αναγνώστες του. Για να το ξεκαθαρίσουμε μία κι έξω και να μην μένουν εντυπώσεις σαν κι αυτές που επιχειρεί να περάσει ο Ευαγγελάτος (και πολλοί άλλοι Ευαγγελάτοι του συστήματος…), ότι «η δικαιοσύνη χαρίστηκε στην Χρυσή Αυγή», σας ενημερώνουμε για τα εξής:
Το χαστούκι χαρακτηρίζεται από τους νόμους όλων των κρατών της γης «απλή σωματική βλάβη». Για την οποία, έπρεπε η «παθούσα» να καταθέσει μήνυση κατά του Η. Κασιδιάρη, εντός τριμήνου. Η Κανέλλα δεν το έπραξε, για να το παίξει… υπεράνω, εφόσον ασκήθηκε δίωξη από την εισαγγελία κατά του Η. Κ. για… επικίνδυνη σωματική βλάβη». Χθες, λοιπόν, το δικαστήριο αθώωσε τον Η.Κ. από τη γελοία κατηγορία της «επικίνδυνης σωματικής βλάβης». Αν του είχε κάνει μήνυση η Κανέλλα, θα καταδικαζόταν για πρόκληση «απλής σωματικής βλάβης», αλλά –όπως προείπαμε- δεν του είχε κάνει. Αυτή είναι η αλήθεια, κι όχι οι άναρθρες κραυγές των λακέδων του σάπιου συστήματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών