Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 09, 2015

Πλήρωσε κανονικά ο ΣΥΡΙΖΑ τους τοκογλύφους και τη δόση παρά τις...δηλώσεις "για ρήξη"!


Ο πληρών τοις μετρητοίς: Παρά τις «τσάμπα μαγκιές» κανονικά πληρώθηκε η δόση στο ΔΝΤ

Η κυβέρνηση έχει αποδείξει σε όλον τον κόσμο πλέον ότι διαθέτει εξαιρετική ευχέρεια στις μεγαλόστομες δηλώσεις, αλλά είναι εξαιρετικά φειδωλή στις πράξεις. Στην πραγματικότητα ακόμα και η λέξη φειδωλή είναι ελάχιστη για να περιγράψει την κατάσταση, αφού βιώνουμε κανονικά μέρες πασοκονουδούλας, απλά με επικάλυψη δηλώσεων.
Πριν από λίγες μόλις ημέρες ακούσαμε πλειάδα τέτοιων μεγαλόστομων δηλώσεων ότι «η κυβέρνηση αν δεν λάβει χρήματα, δεν θα αποπληρώσει το ΔΝΤ». Τελικώς όπως διαβάζουμε σήμερα στον Τύπο, η....
δόση των 448 εκ. ευρώ που ήταν για σήμερα, πληρώθηκε κανονικότατα και τοις μετρητοίς. Βεβαίως, για να γίνει αυτό δεσμεύτηκαν οι επιδοτήσεις των αγροτών, απορροφήθηκαν τα αποθεματικά Δήμων και Περιφερειών και έχει πραγματοποιηθεί στάση πληρωμών στο εξωτερικό. Όμως το ΔΝΤ πληρώθηκε κανονικά!
Οι διεθνείς τοκογλύφοι δεν χρειάζεται να ανησυχούν αφού ο Τσίπρας θα πληρώσει κανονικότατα, στεγνώνοντας τους Έλληνες από χρήματα. Και αν δεν φτάσουν και πάλι θα πάρει και μέτρα, θα υπογράψει και μνημόνιο. Ας τον φροντίσουν μάλιστα γιατί μετά έρχεται ένα πραγματικά φιλολαϊκό καθεστώς που δεν θα τους κάνει τα χατήρια. Δεν το λέμε εμείς... Το λένε από τον Κρούγκμαν, μέχρι τον Γκρέι ότι μετά τον Σύριζα, έρχεται η Χρυσή Αυγή!
Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την παρακάτω σχετική ανακοίνωση: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η συνέχεια του μνημονιακού καθεστώτος ΠΑΣΟΚ - ΝΔ και αναίρεσε ήδη όλες του τις προεκλογικές εξαγγελίες για να πληρώνει παράνομα τοκοχρεολύσια στους τοκογλύφους του ΔΝΤ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών