Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 09, 2015

ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ!

npd
Γράφει ο Αντίοχος

Μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια που έγινε προ δωδεκαετίας (επί των ημερών του σοσιαλδημοκράτη Στρέντερ), το γερμανικό πολιτικό κατεστημένο επαναλαμβάνει την προσπάθεια να θέσει εκτός νόμου το εθνικιστικό NPD.
Ως αφορμή για το νέο κύμα διώξεων, χρησιμοποιείται ο εμπρησμός πολυκατοικίας που επρόκειτο να στεγάσει Σύριους πρόσφυγες στο χωριό Τρέγκλιτς της Σαξονίας Άνχαλτ, από αγνώστους. Βεβαίως, δεν είναι αυτός ο....
λόγος της νέας απόπειρας απαγόρευσης (άλλωστε, τι σχέση μπορεί να έχει ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα με εμπρησμούς – δεν είναι εκεί η Ελλάδα του κουκουλοφόρου ΣΥΡΙΖΑ…).
Τους πραγματικούς λόγους ομολόγησε με απίστευτη ωμότητα ο  υπουργός Εσωτερικών του κρατιδίου της Σαξονίας Άνχαλτ, Χόλγκερ Στάλκνεχτ:
«Το γεγονός ότι ένα μέλος του NPD οργάνωνε διαδηλώσεις κατά ανθρώπων που αναζητούν προστασία καταδεικνύει ότι το κόμμα αυτό πρέπει να απαγορευτεί. Δεν είναι δυνατόν ένα κόμμα που θέλει ένα διαφορετικό σύστημα και ένα διαφορετικό κράτος από αυτό που έχουμε να χρηματοδοτείται με χρήματα των φορολογούμενων».
Άρα, σύμφωνα με τους… ευρωδημοκράταρους, μόνο τα συστημικά κόμματα μπορούν να υπάρχουν! Τα υπόλοιπα… σβου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών