Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 09, 2015

Τελικά με τις καθαρίστριες του ΣΥΡΙΖΑ τι έγινε...;! Τις προσέλαβαν ή ήταν ακόμη ένα ψέμα για να κλέψον την ψήφο του ελληνικού λαού;!

apolymenes-vouli__article

Η περίπτωσή τους αποτέλεσε προεκλογικά μια από τις «σημαίες» του ΣΥΡΙΖΑ. Ο λόγος για τις απολυμένες καθαρίστριες, με σύμβαση έργου, του υπουργείου Οικονομικών, οι οποίες είδαν μεν να αλλάζει η κυβέρνηση που τις απέλυσε αλλά η επαναπρόσληψή τους δεν έγινε ακόμη. Για την ακρίβεια πρόκειται για τις 300 καθαρίστριες που εργάζονται σε εφορίες, με μηνιαίες συμβάσεις έργου, και με συνολική διάρκεια εργασίας για ορισμένες από αυτές τα 10 χρόνια.
Οι συγκεκριμένες απολύθηκαν το 2013. Η υπόθεσή τους.....
διαχωρίστηκε από τις 600 καθαρίστριες ΣΑΧ (αορίστου χρόνου) του ΥΠΟΙΚ, οι οποίες απολύθηκαν μετά την περίοδο διαθεσιμότητας, και η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί να τις επαναπροσλάβει. Βεβαίως, μέχρι στιγμής ούτε οι 600 καθαρίστριες ΣΑΧ έχουν επαναπροσληφθεί, ούτε και οι 300. Το όλο ζήτημα, έχει περάσει στα ψιλά των εφημερίδων και αν μη τι άλλο είναι ενδεικτικό των προθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ.
Όταν κάνουν «τον Αλέκο» με ένα θέμα με το οποίο σπεκουλάρισαν πολιτικά πριν τις πρόσφατες εκλογές, μπορεί να φανταστεί ο οποιοσδήποτε τι πρόκειται να πράξουν σ’ όλες τις άλλες περιπτώσεις που αφορούν απολύσεις και ανάλογες διεκδικήσεις…
Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών