Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 09, 2015

ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΟΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ… ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ!

Φόρο-στα-κατοικίδια
Γράφει ο Αντίοχος

Σε… άλλο επίπεδο περνάει η ζωοφιλία στον καιρό των Τσιπροκαμμένων. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες που «διαρρέονται» από κύκλους της συγκυβέρνησης, το οικονομικό επιτελείο μελετά την επέκταση του συστήματος των τεκμηρίων διαβίωσης και απόκτησης περιουσιακών στοιχείων και στα κατοικίδια ζώα (σκύλους, γάτες, καναρίνια κ.λπ.)!
Έτσι, το σύστημα προσδιορισμού των εισοδημάτων των φορολογουμένων με βάση τα τεκμήρια θα συμπεριλάβει από το 2016 και τις δαπάνες απόκτησης και συντήρησης κατοικιδίων ζώων, καθώς οι οικονομικοί…
εγκέφαλοι της συγκυβέρνησης θεωρούν ότι το επίπεδο διαβίωσης των φορολογουμένων και συνακόλουθα η πραγματική εισοδηματική τους κατάσταση μπορεί να προσδιοριστεί με μεγαλύτερη ακρίβεια εάν οι φορολογικές αρχές συνυπολογίζουν και τις συγκεκριμένες δαπάνες!
Οι φορολογούμενοι που έχουν κατοικίδια στα σπίτια τους θα πρέπει από το 2016 να τα δηλώνουν στις φορολογικές τους δηλώσεις σε ειδικό αναλυτικό πίνακα που θα προστεθεί στην 4η σελίδα του Ε1.
Στον πίνακα αυτό θα πρέπει να αναγράφουν αναλυτικά στοιχεία για το είδος και τη ράτσα του ζώου και για τις διαστάσεις του, ώστε η εφορία να διευκολύνεται στον προσδιορισμό του τεκμηρίου διαβίωσης με βάση αντικειμενικά κριτήρια που θα καθοριστούν με τη σχετική νομοθετική ρύθμιση.
Τα τεκμήρια διαβίωσης με βάση τις δαπάνες συντήρησης κατοικιδίων θα μειώνονται όσο μεγαλύτερη είναι η ηλικία των ζώων.
Εκείνο βεβαίως που προκαλεί εύλογη απορία, είναι το πώς θα εντοπίζονται οι κάτοχοι κατοικιδίων ζώων που δεν θα τα δηλώνουν. Μήπως οι Τσιπροκαμμένοι θα συστήσουν υπηρεσίες που θα χτυπάνε τις πόρτες των διαμερισμάτων κι όπου ακούσουν… γαβ ή νιάου θα στέλνουν τον λογαριασμό;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών