Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 13, 2015

Αυτή είναι η "δημοκρατία" τους... ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΙΖΑΔΟΡΟΣ ΚΑΝΤΑΣ ΠΟΥ ΕΥΘΕΩΣ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΠΩΣ ΠΗΡΕ 14.000.000 ΕΥΡΩ, ΚΑΙ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥΜΗΝΗ ΔΙΚΗ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ… ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ;!

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Τι πουτ@ν@ δημοκρατία είναι αυτή; Gay parade, κλέφτες, απατεώνες πολιτικοί, ανώμαλοι παιδόφιλοι και χασισοπότες, ένας αχταρμάς… 


Και τι δικαιοσύνη είναι αυτή που ζούμε; Όλοι οι κλέφτες και οι τρομοκράτες ελεύθεροι, και διώκονται ΜΟΝΟΝ οι Έλληνες Εθνικιστές…!


Ποιος επίτρεψε και γιατί αφήσαμε και κατάντησε έτσι η πατρίδα μας; 

Αποφυλακίζεται και ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής Εξοπλισμών, επί θητείας στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλου που είχε κριθεί προφυλακιστέος μετά την....
απολογία του στους ανακριτές και την παραδοχή του ότι είχε εισπράξει μίζες ύψους περίπου 14 εκατ. ευρώ για να προωθήσει ή να μην μπλοκάρει την υλοποίηση εξοπλιστικών προγραμμάτων.
Μάλιστα, με βούλευμα είχε αντικατασταθεί η προσωρινή κράτηση του Αντώνη Κάντα με την επιβολή των περιοριστικών όρων της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και καταβολής εγγυοδοσίας ύψους 200.000.
Δείτε τώρα πως έχει η όλη η ιστορία για να μην έχετε κενά!
Πάμε λίγο πίσω…
Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013: Η Χρυσή Αυγή καταθέτει στην Ελληνική Δικαιοσύνη πολύ συγκεκριμένα στοιχεία που βάζουν στην φυλακή βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση με την «μαύρη τρύπα» στα ταμεία του εν λόγω αποκόμματος. Συγκεκριμένα η υπόθεση αφορά έκθεση ορκωτών λογιστών που αποκάλυπτε ότι από τα ταμεία του ΠΑΣΟΚ «έλειπαν» 114 εκατομμύρια ευρώ από τα χρήματα που πήρε η «πράσινη» εγκληματική οργάνωση από τον Ελληνικό Λαό. Ο εν λόγω φάκελος βρισκόταν εδώ και πολύ καιρό σε συρτάρια γραφείων και δεν προχώραγε, με «άνωθεν» πολιτική εντολή.
Ιδού:
Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013: MIA MEΡΑ ΜΕΤΑ, πάνοπλοι αστυνομικοί συλλαμβάνουν πραξικοπηματικά, παράνομα και αντισυνταγματικά, χωρίς ίχνος στοιχείου, τον Αρχηγό και μερικούς Βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Λίγες μέρες μετά άπαντες οι βουλευτές, συμπεριλαμβανομένου του Αρχηγού, θα προφυλακιστούν στις φυλακές Κορυδαλλού, ή με ποινές όπως σε κατ’ οίκον περιορισμό ή απαγόρευση πολιτκού λόγου σε βουλευτές… (ε, ρε Δημοκρατία, να ζήσεις!…) και μέχρι σήμερα βρίσκονται άλλοι προφυλακισμένοι και άλλοι εξακολουθούν να βρίσκονται ακόμη και αποφυλακισμένοι σε κατ΄οίκον περιορισμό, εξαντλημένοι οικονομικά, σερνόμενοι σε δίκες χωρίς κανένα νόημα και ενδιαφέρον, αφού καθε φορά οι δικηγόροι των Χρυσαυγιτών εκθέτουν το σαθρό κατηγορητηριο που είναι «κάτι είδα, κάποιος μου είπε κάτι μια μέρα» κλπ. και παρά το γεγονός ότι έχει αποκαλυφθεί σε ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό η σχεδίαση της σκευωρίας από την κυβέρνηση και η εκτέλεσή της από επίορκους που λυμαίνονται τους θεσμούς της Αστυνομίας και της Δικαιοσύνης.
Την ίδια ώρα παοφυλακίζονται οι κλέφτες. Και ο Κάντας δεν είναι ο μεγαλύτερος τους…

Τι δεν κατάλαβες;
Οι κλέφτες πολιτικοί και όσοι τους στηρίζουν ή τους ανέχονται, αντιλήφθηκαν ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι σαν τους πολιτικάντηδες που λένε όλο λόγια, τα οποία δεν προτίθενται να πραγματοποιήσουν.
Φοβήθηκαν πως η Χρυσή Αυγή, όντας αδαμάντινη και κρυστάλλινη, ούτε μπορεί να εκβιαστεί, ούτε προτίθεται να συνδιαλαγεί με το καθεστώς των φαύλων και των ενόχων. Κατάλαβαν ότι η Χρυσή Αυγή θα βάλει τους κλέφτες φυλακή και ξεκίνησε την πολιτική σκευωρία εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών για να προλάβει καταστάσεις.
Σήμερα αποφυλακίζεται ο Κάντας σε λίγο καιρό θα βγεί και ο Τζοχατζόπουλος, όπως πριν λίγο καιρό αποφυλακίστην δεκάδες τοκογλύφοι, καταχραστές του δημοσίου χρήματος, ή απατεώνες λαμόγια πολιτικοί, βιαστές, παιδεραστές.
Οι μόνοι που διώκονται κατά κόρον είναι οι Έλληνες Εθνικιστές.
Αιδώς…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών