Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 13, 2015

Είναι ο Καπιταλισμός-Διεθνισμός...Οι Έλληνες επιχειρηματίες επενδύουν στην.... Αλβανία!!

Διαβάζουμε ότι ο Νο1 επενδυτής στον καιρό της κρίσης στην Αλβανία είναι ο.... Έλληνας.
Ναι καλά ακούσατε. Οι Έλληνες επιχειρηματίες ανά 3 ημέρες ανοίγουν μια επιχείρηση στην Αλβανία σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα κρατικός οικονομικός φορέας της γείτονας χώρας.

Τη στιγμή λοιπόν που οι "φίλοι γείτονες" κάνουν συστηματική προσπάθεια ενίσχυσης των στρατιωτικών εξοπλισμών τους, με ευεργέτες και βοηθούς τους άλλους "φίλους" τούρκους.
Τη στιγμή που προκαλούν με θέματα "τσαμουριάς", ακόμη και μέσω του Πρωθυπουργού της χώρας.
Τη στιγμή που....
δηλώνουν ανερυθρίαστα πώς έρχεται πολιτικό κόμμα στην Ελλάδα που θα.... μπει στο Κοινοβούλιο και θα διεκδικήσει για τους αλβανούς τα... νόμιμα.

Τη στιγμή που έχει αποδειχθεί πως στην Ελλάδα έχουμε πολλά "μπουμπούκια" που έχουν γεμίσει με  ναρκωτικά , όπλα, προστασία, τρομοκρατία, λαθραία εμπορεύματα κ.α. την αγορά και "κοσμούν" τις ελληνικές φυλακές.

Και παρόλα αυτά οι Έλληνες επιχειρηματίες τους δίνουν δουλειά, πλούτο και.... νομιμοποίηση των άθλιων διεκδικήσεών τους, καθώς με το χέρι τους ταΐζουν το "ζώο" που σκοπό έχει να το... δαγκώσει κάποια στιγμή.

Και αν αναρωτιέστε πώς είναι δυνατόν οι Έλληνες να βοηθούν αυτούς που μέχρι σήμερα επιβουλεύονται την ελληνική περιουσία ποικιλοτρόπως η απάντηση έρχεται αβίαστα:

Είναι ο Καπιταλισμός και ο Διεθνισμός.....Ηλίθιε!

Σε όλους αυτούς τους ελληνόφωνους που στηρίζουν το "θηρίο" δεν αξίζει παρά η χλεύη και η μελλοντική "εξορία" από τις ελληνικές πατρίδες, μιας και τις θυσιάζουν στο βωμό του κέρδους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών