Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 13, 2015

Ο Σύριζα καταρρέει κάτω από το βάρος του Μνημονίου - Η Χρυσή Αυγή έρχεται!


Ο Σύριζα καταρρέει κάτω από το βάρος του Μνημονίου - Η Χρυσή Αυγή έρχεται!

Ευρισκόμενοι στην αναμονή για την επικύρωση της συμφωνίας, αυτό το οποίο δεν πρέπει να ξεχνάμε σε καμία περίπτωση και χωρίς να παίζουμε με τις λέξεις, είναι ότι η συμφωνία αυτή θα έχει τον χαρακτήρα ενός ακόμη Μνημονίου, πολύ πιο σκληρού σε περιεχόμενο. Ήδη, υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα δεδομένα, τα οποία δεν μπορούν να αμφισβητηθούν.
α) Η κυβέρνηση έχει αποδεχτεί την λήψη κι άλλων επώδυνων μέτρων (ΦΠΑ, κατάργηση πρόωρων συντάξεων κλπ), τα οποία και θα δρομολογήσει.
β) Οι μεγάλες και βασικές υποσχέσεις (κατώτατος μισθός, κατάργηση ΕΝΦΙΑ, 13η σύνταξη), με τις....
οποίες κατόρθωσε να κερδίσει τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου αποδεικνύεται ότι δεν πρόκειται να εφαρμοστούν.
γ) Η Ελλάδα δένεται ακόμη περισσότερο στο άρμα των δανειστών, παραμένοντας όμηρος στις αδηφάγες ορέξεις τους.
Όλα αυτά, επομένως, συνιστούν ότι θα υπάρξει μια ακόμη πιο σκληρή συνέχεια στην μνημονιακή κατοχή της Χώρας, χωρίς να φαίνεται στον ορίζοντα κάποια προοπτική ουσιαστικής εξόδου από τον κύκλο της κρίσης, της λιτότητας και της εξάρτησης.
Απ΄ό,τι φαίνεται, η επιθυμία της κυβέρνησης είναι αυτά τα επώδυνα μέτρα να μην έρθουν στην Βουλή ως μια συνολική συμφωνία, προσπαθώντας να αποφύγει επί τους παρόντος τον κίνδυνο μιας εμφύλιας σύρραξης στον ΣΥΡΙΖΑ. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να εξηγηθεί η κυβερνητική προθυμία για εννεάμηνη παράταση του προγράμματος, χωρίς φυσικά να χρειάζεται να περάσει από την Βουλή.
Ήδη, όμως, η αντίστροφη μέτρηση για την αποκαθήλωση της δημοφιλίας και του κύρους της κυβέρνησης έχει αρχίσει. Σε ολοένα και περισσότερο αριθμό Ελλήνων σχηματίζεται η πεποίθηση ότι η νυν συγκυβέρνηση δρα ως συνεχιστής των Μνημονίων που δημιούργησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις από το 2010 και μετά. Την ίδια ώρα που οι προεκλογικές υποσχέσεις, εξαγγελίες και δεσμεύσεις θα αποδεικνύονται ξεκάθαρη προσπάθεια αποπροσανατολισμού και εξαπάτησης των ψηφοφόρων, η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να προωθήσει και να νομοθετήσει όλες τις επώδυνες αποφάσεις, για τις οποίες έχει συμφωνήσει με τους διεθνείς τοκογλύφους, με αποτέλεσμα η λαϊκή δυσαρέσκεια να διογκώνεται συνεχώς.
Η κοινωνική κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ, κάτω από το βάρος της ανικανότητάς του να ανταποκριθεί στα όσα υποσχέθηκε στον Ελληνικό Λαό πριν τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, θα ανοίξει διάπλατα τον δρόμο στις πραγματικές Εθνικολαϊκές Δυνάμεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για να εκφράσουν Αυθεντικά και Ανθεκτικά τον ρόλο της Εθνικής και Κοινωνικής Αντίστασης στην μνημονιακή κατοχή.
Γιώργος Μάστορα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών