Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 13, 2015

ΙΔΟΥ ΠΩΣ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ» ΕΣΩΣΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΜΟ

Γράφει ο Αντίοχος

Ως γνωστόν, το κόμμα Καμμένου έκατσε στα… τέσσερα μπροστά στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και τους διεθνείς αφέντες, υπερψηφίζοντας επί της αρχής τον λαθρονόμο για την ιθαγένεια. Ωστόσο, οι αντιδράσεις των ψηφοφόρων που έχουν απομείνει στο προεδροπανικό μόρφωμα των συνοδοιπόρων του κομμουνισμού, το ανάγκασαν σε πλήρη στροφή (το λένε και… κωλοτούμπα) και στην καταψήφιση τεσσάρων άρθρων του λαθρονομοσχεδίου.
Το ενδιαφέρον δεν είναι σ’ αυτή καθ’ αυτή την κωλοτούμπα (μιας και ο λαθρονόμος δεν χρειάζεται τις ψήφους των ψεκασμένων για να περάσει), όσο στη στάση των ΜΜΕ, τα οποία με περισσή θρασύτητα καταγγέλλει κάθε τόσο ο υπουργοπάνος, ότι τον… πολεμούν.
Κατά… διαβολική σύμπτωση, λοιπόν, το 99% των ΜΜΕ (που… πολεμούν τον υπουργοπάνο) δημοσίευσαν την είδηση της κωλοτούμπας, αλλά χωρίς να....
κάνουν καμία αναφορά σ’ αυτήν (λες και δεν συνέβη…) και μάλιστα με δημοσίευμα που έχει τον ίδιο ακριβώς τίτλο και το ίδιο περιεχόμενο! Σας προκαλώ, πατήστε στην αναζήτηση του google τον τίτλο: «Ρήγμα στην κυβέρνηση – «Όχι» από ΑΝΕΛ στο ν/σ για την ιθαγένεια» (ή με την μικρή παραλλαγή: «Ρήγμα στην κυβέρνηση 0 καταψηφίζουν οι ΑΝΕΛ το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια») και θα δείτε να σας βγάζει εκατοντάδες ταυτόσημα δημοσιεύματα!
Τι σημαίνει αυτό; Ότι η χούντα των ολιγαρχών που κυβερνάει τη χώρα είδε την αρχική γκάφα με την υπερψήφιση επί της αρχής του λαθρονόμου κι έδωσε εντολή «διόρθωσής» της με την κωλοτούμπα, δίνοντας ταυτοχρόνως εντολή στη μικρότερη χούντα, που ελέγχει την «ενημέρωση» του ελληνικού λαού, να αποσιωπήσουν την αρχική υπερψήφιση του λαθρονόμου από τους πανοκαμμενικούς και να τους εμφανίσουν ως… αντίθετους με αυτό που είχαν ήδη ψηφίσει! Για να τους προστατεύσουν από τη λαϊκή οργή, βεβαίως-βεβαίως…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών