Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 13, 2015

Με βρισιές και χειροδικίες εκδιώθηκε ο Μηταράκης από διαμαρτυρία κατά της Κυβέρνησης ΣΑΝΕΛ, ο βουλευτής της ΝΔ, Μηταράκης - ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Αινείας

Έμποροι και επαγγελματίες της Χίου συγκεντρώθηκαν προχθές στην κεντρική πλατεία της πόλης για να διαδηλώσουν κατά της μελλοντικής αύξησης του ΦΠΑ, που ετοιμάζει η Κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ, και θα οδηγήσει τετελεσμένα στο θάνατο αρκετούς μικρο-επιχειρηματίες, που θα δουν τα έσοδά τους να μειώνονται δραματικά.

Στην εκδήλωση προσπάθησε ωστόσο να παρεισφρήσει και να την...καπελώσει και ο Νότης Μηταράκης, βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας. Ο πρώην Υπουργός Οικονομικών της συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, που κυριολεκτικά ρήμαξε οικονομικά τον τόπο και εγκαθίδρυσε μια για πάντα τις τοκογλυφικές πολιτικές, μέσω άμεσης και έμμεσης φορολογίας, είχε το θράσος να μιλήσει στους διαδηλωτές για τους "κακούς" της Κυβέρνησης ΣΑΝΕΛ.

Όμως ο κόμπος έχει φθάσει πια στο χτένι και οι ημέρες ασυλίας που τύγχαναν λόγω... θέσης οι βουλευτές έχει περάσει ανεπιστρεπτί, και έτσι όταν αποπειράθηκε να πάρει το μικρόφωνο και να...
απευθύνει έναν χαιρετισμό, δέχθηκε ύβρεις και αποδοκιμασίες και οι επιχειρηματίες - εργαζόμενοι του πήραν το μικρόφωνο από τα χέρια, εκδιώχνοντάς τον από τη διαδήλωση.

Αυτή θα είναι η κατάληξη του κάθε πολιτικάντη που λέει ψέματα, προδίδει το λαό που τον εμπιστεύτηκε και στον τέλος τον εξευτελίζει.
Κάτι αντίστοιχο θα συμβεί με βεβαιότητα και με τους λιμοκοντόρους του ΣΥΡΙΖΑ και των Αν.Ελ. που οσονούπω φέρνουν το τρίτο μνημόνιο που αναμένεται να περιέχει μέτρα ακόμη πιο δυσβάσταχτα και από αυτά των προηγούμενων κυβερνήσεων.


ΜΟΝΗ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών