Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 03, 2015

Η ΜΑΧΙΜΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑ

Γράφει ο Γεώργιος Δημητρακόπουλος, φιλόλογος

Την ώρα που βομβαρδιζόμαστε ανελέητα καθημερινά με τις συνέπειες ενός ενδεχομένου Grexit, με τα τεχνοκρατικά σχέδια των δικών μας κλιμακίων ή των εταίρων, με τους πιθανούς συντελεστές του ΦΠΑ και διάφορα άλλα, κατ’ ουσίαν, παρελκυστικά, η ανταπόκριση των εφέδρων στην ειδοποίηση της 8ης Μεραρχίας αποδεικνύει ότι τα πραγματικά ζητήματα εξακολουθούν να γίνονται αντιληπτά από την μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων.

Ως μήνυμα λοιπόν προς Αλβανία και Σκόπια μπορεί να χαρακτηριστεί η προσέλευση των έφεδρων στην αξιολόγηση της 8ης Μεραρχίας Ηπείρου, η οποία ξεπέρασε το 80% φθάνοντας σε κάποιες περιπτώσεις και το 90%. Ο ακριτικός πληθυσμός της χώρας...
έδωσε ηχηρή απάντηση στις αλβανικές αλυτρωτικές  κορώνες που εκφράστηκαν μετά τα επεισόδια του Κουμάνοβο. Η 8η Μοιραρχία, της οποίας η περιοχή ευθύνης εκτείνεται σε όλο το μήκος της μεθόριου με την Αλβανία και τα Σκόπια, έδειξε πανέτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε δυνητική απειλή. Στην έδρα της εγκαταστάθηκε κλιμάκιο της Γενικής Επιθεώρησης του ΓΕΣ το οποίο αξιολόγησε την διαδικασία προετοιμασίας, πρόσκλησης και ένταξης των εφέδρων στο μάχιμο δυναμικό και την ανάπτυξη των μονάδων στις προκαθορισμένες θέσεις. Εκπονήθηκαν σενάρια απειλών, κρίσεων και επεισοδίων καθώς και σχέδια για την αντιμετώπιση τους. Χρησιμοποιήθηκαν πραγματικά πυρά, ενώ κυρίως ενεπλάκησαν το Πυροβολικό και τα Τεθωρακισμένα της Μεραρχίας.

Καθώς η επάνδρωση του UCC (ψευτοαπελεθερωτικός στρατός Τσαμουριάς) από βετεράνους του UCK δεν επιδέχεται αμφισβήτηση και έχει επιβεβαιωθεί από την ΕΥΠ και ενώ η Τουρκία εξήγγειλε την διάθεση κονδυλίων 150δις σε βάθος λίγων ετών προκειμένου να καταστεί πυρηνική δύναμη, και να προχωρήσει στον στρατιωτικό εξοπλισμό της αποκλειστικά από δική της παραγωγή, είναι άκρως σημαντικό ο Ελληνικός Στρατός να παραμείνει με το φρόνημα ψηλά. Την κρίσιμη ώρα, που θα κληθούμε να δώσουμε το αίμα μας για την πατρίδα, κανείς δεν θα σκεφτεί αν είναι έφεδρος ή μόνιμος, αλλά όλοι μαζί, ως ένα σώμα, θα δώσουμε το είναι μας για την εκπλήρωση των εθνικών μας δικαίων. Διότι δεν είμαστε του δόγματος <<δεν διεκδικούμε τίποτα>>. Αντίθετα, διεκδικούμε τα ΠΑΝΤΑ, από όσα μας ανήκουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών