Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 03, 2015

Τι ΝΔ, τι Σύριζα: Σε λίγες μέρες υπογράφεται το αριστερό μνημόνιο!


Τι ΝΔ, τι Σύριζα: Σε λίγες μέρες υπογράφεται το αριστερό μνημόνιο!

Όσο περνούν οι ημέρες και μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την συμφωνία διαπιστώνουμε, για πολλοστή φορά, ότι μ΄ έναν πονηρό προπαγανδιστικό ελιγμό, με την βοήθεια τόσο των καθεστωτικών ΜΜΕ όσο και των κομμάτων της αντιπολίτευσης του «συνταγματικού τόξου», το κυβερνητικό επιτελείο έχει φτιάξει ένα ψευδοδίλλημα: αν δεν υπάρξει συμφωνία θα χρεοκοπήσουμε και θα καταστραφούμε, ενώ αν υπάρξει συμφωνία, όσο επώδυνη κι αν είναι, η Χώρα θα μπορέσει να ανακάμψει και να κερδίσει το χαμένο έδαφος. Γι αυτό, άλλωστε, μεγεθύνεται ο κίνδυνος ενός πανικού που εξυπηρετεί πάμπολλες πολιτικές σκοπιμότητες.
Όταν ο ίδιος ο Τσίπρας προειδοποιεί με...
τις δηλώσεις του για πανικό και ζητεί ψυχραιμία, σημαίνει πως θεωρεί δεδομένο ότι η «μη συμφωνία» θα σημάνει την καταστροφή. Η έκκληση, όμως, του πρωθυπουργού για συμφωνία έχει και μια άλλη ανάγνωση. Ψυχραιμία μπροστά στο περιεχόμενο της συμφωνίας. Το οποίο θα είναι, βεβαίως, καθαρά μνημονιακό.
Με νέα μέτρα (φοροεισπρακτικά κυρίως, με αιχμή τον ΦΠΑ) και με ουσιαστική κατάργηση των μέτρων, με την εξαγγελία των οποίων ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου (κατάργηση ΕΝΦΙΑ, επαναφορά αφορολόγητου στα 12.000 ευρώ, επαναφορά 13ης σύνταξης κ.α.). Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα γνωρίζουμε το ακριβές περιεχόμενο της συμφωνίας, η οποία όμως δεν θα είναι η τελευταία. Αμέσως μετά θ΄ αρχίσει η διαπραγμάτευση για μια νέα δανειακή σύμβαση, η οποία θα συνοδεύεται εννοείται από νέο Μνημόνιο, όπως κι αν βαφτιστεί αυτό. Θα έχουμε, επομένως, ολοκλήρωση της προηγούμενης και σύναψη νέας δανειακής σύμβασης, όχι για την άσκηση κοινωνικής πολιτικής, αλλά για να αποπληρωθούν τα προηγούμενα δάνεια.
Ο φαύλος και δυσοίωνος κύκλος του δανεισμού, μέσω του οποίου ξεπουλιέται η δημόσια περιουσία της Πατρίδας μας και ξεζουμίζεται ο Ελληνικός Λαός, θα συνεχιστεί όπως και πριν.
Ψυχραιμία βεβαίως και χρειάζεται. Όχι όμως για να καταπιούμε αμάσητη την καθεστωτική και κυβερνητική προπαγάνδα, αλλά για να σταθμίσουμε κάποια γεγονότα, να δώσουμε κατάλληλες απαντήσεις και να πάρουμε συγκεκριμένες αποφάσεις, ως Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, το οποίο αποτελεί την μοναδική έμπρακτη λύση στα προβλήματα που δημιουργεί το Μνημόνιο και το εγχώριο πολιτικό υπηρετικό προσωπικό του.
Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών