Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 03, 2015

Ήταν κάποτε μια συμμορία που την έλεγαν... ΠΑΣΟΚ: απλή αναλογική θέλει τώρα ο Βενιζέλος για να διασωθεί!


Ήταν κάποτε μια συμμορία που την έλεγαν... ΠΑΣΟΚ: απλή αναλογική θέλει τώρα ο Βενιζέλος για να διασωθεί!

Σε κατάσταση εξαΰλωσης το κλεφτοΠΑΣΟΚ, τρέχει πλέον και δεν φτάνει: ο παμπόνηρος Βενιζέλος ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση για την εφαρμογή του συστήματος της απλής αναλογικής!
Ο εμπνευστής της πρότασης, Ε. Βενιζέλος, αφού χαρακτήρισε την πρόταση ως «διορατική πρωτοβουλία» (πάντοτε «μετριόφρων ο Μπένι), εξήγησε ότι «η χώρα έχει ήδη μπει σε μια κρίση νομιμοποίησης», επισημαίνοντας ωστόσο ότι «το μικρό κοινοβουλευτικά ΠΑΣΟΚ δεν θέτει ζήτημα αμφισβήτησης της Βουλής και της κυβέρνησης ή ζήτημα εκλογών».
Όπου λοιπόν κρίση «νομιμοποίησης της χώρας», εκεί και ο πολύς (κυριολεκτικά) Ε. Βενιζέλος για να τη νομιμοποιήσει και να τη σώσει! «Ο χρόνος περνάει, η οικονομία πλήττεται, η χώρα κάνει πολλά βήματα προς τα πίσω και κάθε μήνας που περνάει στην πραγματικότητα προσθέτει ένα....
χρόνο ολόκληρο παραμονής της Ελλάδας στο νέο μνημόνιο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπένι, τον οποίο η μεν ψοφοδεξιά έκανε συνεταίρο στην κυβέρνηση, η δε αριστερά καθαγίασε μέσω της πλήρους συγκάλυψης των σκανδάλων στα οποία εμπλεκόταν ως στέλεχος των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ παλαιότερα και ΝΔ-ΠΑΣΟΚ μέχρι προσφάτως.
Η θλιβερή κατάσταση του Μπένι και του κλεφτοΠΑΣΟΚ, έχει βεβαίως σοβαρό αντίκτυπο και στην έτερη συμμορία, εκείνη της Συγγρού: η οριστική εκρίζωση του κλεφτοΠΑΣΟΚ από τον πολιτικό χάρτη και κυρίως από την ελληνική κοινωνία, δείχνει το δρόμο στον Α. Σαμαρά και την ψοφοδεή ΝΔ: Μαζί στην εξουσία, μαζί και στην καθολική πολιτική και κοινωνική απαξίωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών