Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 03, 2015

Εθνικιστική αναγέννηση σε ολόκληρη την Ευρώπη: Σαρωτική νίκη της Lega Nord στην Ιταλία


Εθνικιστική αναγέννηση σε ολόκληρη την Ευρώπη: Σαρωτική νίκη της Lega Nord στην Ιταλία

Σαρωτική επιτυχία σημείωσε η Lega Nord στην Ιταλία στις αυτοδιοικητικές για 7 περιφέρειες και πολλούς δήμους. Η πιο μεγάλη επιτυχία της, όμως, σημειώθηκε στην περιφέρεια του Βένετο όπου και με ποσοστό πέραν του 50% εξέλεξε τον πρόεδρο της περιφέρειας.
Ο συνδυασμός αυτός στηρίχτηκε επίσημα από το εθνικιστικό κίνημα Casa Pound και από άλλους εθνικιστές και με κεντρικό σύνθημα "σταματήστε την μεταναστευτική εισβολή" και "Τέρμα στο ευρώ" κατάφερε να φτάσει σε αυτά τα αποτελέσματα.
Επίσης μεγάλη είναι και η....
επιτυχία την περιφέρεια Liguria, παραδοσιακή αριστερή περιοχή, όπου η Lega εξέλεξε τον Πρόεδρο επίσης μαζί με άλλες πατριωτικές δυνάμεις, συγκεντρώνοντας το 34%.

Ακόμη στις περιφέρειες της Toscana και Umbria συγκέντρωσαν ποσοστά περί του 20%. Επίσης εξελέγησαν και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι σε πόλεις που πραγματοποιήθηκαν δημοτικές εκλογές.
Ο αέρας αρχίζει να αλλάζει στην γειτονική Ιταλία, όπου ο λαός καταλαβαίνει ότι η κυβέρνηση Ρέντσι εξυπηρετεί τα συμφέροντα της ΕΕ και των τοκογλύφων που έχουν εδώ και καιρό βάλει στο μάτι την Ιταλία. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι μόνο οι εθνικιστικές δυνάμεις έχουν την δύναμη να επαναφέρουν την Ευρώπη εκεί που της αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών