Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 20, 2015

Τον ζήσαμε και αυτόν τον εξευτελισμό... Η "ελληνική" Αστυνομία χαιρετίζει το Gay-Pride της Θεσσαλονίκης!

thessaloniki_pride

Γράφει ο Αντίοχος

Εκδήλωση-προσυγκέντρωση ενώπιον του 4ου Thessaloniki Gay Pride, πραγματοποίησε η οργανωτική του επιτροπή το απόγευμα της Παρασκευής, σε αίθουσα του δημαρχείου, παρουσία… υπουργών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Και για πρώτη φορά (κατά το «πρώτη φορά αριστερά»…) παρευρέθη και χαιρέτισε την εκδήλωση εκπρόσωπος της… Αστυνομίας. Κι όχι όποιας κι όποιας υπηρεσίας, αλλά της διαβόητης «Αντιρατσιστικής» (ιδρυθείσης υπό του Δένδια…). Ιδού η σχετική είδηση από την επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ:
«Από την πλευρά του Τμήματος Αντιμετώπισης της Ρατσιστικής Βίας της Ελληνικής Αστυνομίας η κ. Ασημίνα Κοντόλια ενημέρωσε το κοινό της εκδήλωσης για τις....
δομές που λειτουργούν μετά τον αντιρατσιστικό νόμο στην Ελληνική Αστυνομία, για την ομοφοβική βία. «Δεν πρέπει τα θύματα να διστάζουν να καταγγείλουν περιστατικά ομοφοβικής βίας» σημείωσε ενώ απάντησε σε δεκάδες επίμονες ερωτήσεις για τα δεκάδες περιστατικά ρατσιστικού λόγου και βίας από μέλη της Ελληνικής Αστυνομίας».    
(ΥΓ) 1: Προφανώς οι παρευρισκόμενοι δεν πείστηκαν για τις νέες «δομές που λειτουργούν μετά τον αντιρατσιστικό νόμο» στην Αστυνομία, γι’ αυτό ρωτούσαν «επίμονα» την εκπρόσωπο της «Αντιρατσιστικής». Μήπως, λοιπόν, πρέπει η νέα Αστυνομία της «πρώτης φοράς αριστερά» να βρει έναν πιο πειστικό τρόπο, για να πείσει την «μειονότητα» των «ομοφυλοφίλων» ότι… άλλαξε, προς το… αντιρατσιστικότερον; Όπως για παράδειγμα, να γίνουν… ροζ και με μπόλικα φρου-φρου, οι στολές των αστυνομικών;
(ΥΓ) 2: Μπορεί να σας φαίνεται αστείο, αλλά μην το αποκλείετε κιόλας… Στην Ελλάδα της μεταπολιτευτικής «δημοκρατίας» τους, όλα γίνονται!
(ΥΓ) 3: Εκτός από του σπανού τα γένια…

2 σχόλια:

  1. Μίιιιιιιναααα.
    Θα 'ρθεις;
    Θα κάνουμε ΜΠΑΝΑΝΑ!
    Ελα Μίνα.....ΜΠΑΝΑΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιατι να μην χαιρετιζει ξερεις ποσες κουδουνιστρες υπαρχουν εκει μεσα;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών