Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 16, 2015

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ: Ο Κοτζιάς αναγνώρισε το Κόσσοβο και ανοίγει το δρόμο για εθνική προδοσία στη Θράκη!



Ακόμα και οι διπλωμάτες υφιστάμενοί του παίρνουν αποστάσεις από τις ανεκδιήγητες δηλώσεις του

Σιγά - σιγά θα αρχίσουμε να μαθαίνουμε τα υπόγεια ανταλλάγματα που έδωσαν οι τσιπροκαμμένοι στους διεθνείς τοκογλύφους, προκειμένου να υπογράψουν την επαίσχυντη μνημονιακή συμφωνία. Ένα από αυτά τα ανταλλάγματα φαίνεται πως ήταν και η αναγνώριση του ψευδοκράτους του Κοσσόβου, για το οποίο ο Ερντογάν έχει δηλώσει ότι θεωρεί το Κόσσοβο ως τουρκική επαρχία και γέφυρα προς τους τουρκογενείς πληθυσμούς των Βαλκανίων.
Συγκεκριμένα, ο Κοτζιάς δίπλα – δίπλα με τον...
κατηγορούμενο για εμπόριο ναρκωτικών και ανθρωπίνων οργάνων, Χασίμ Θάτσι, δήλωσε πως «η Ελλάδα θα υποστηρίξει την ένταξη του Κοσσόβου στους ευρωατλαντικούς οργανισμούς». Αυτό σε πλήρη αντίθεση με την έως τώρα θέση της Ελλάδος να μην αναγνωρίζει το Κόσσοβο.
Η θέση αυτή της Ελλάδας είναι απολύτως δικαιολογημένη, επειδή πρώτον αυτό θα ήταν ανήθικο δεδομένου ότι πρόκειται για μονομερή απόσχιση της αλβανικής μειονότητας κυρίαρχου και φίλιου κράτους και δεύτερον επειδή τυχούσα αναγνώριση του Κοσσόβου δημιουργεί επικίνδυνο τετελεσμένο εις βάρος της Ελλάδας, αφού μετά οι τούρκοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν το παράδειγμα που θα έχει αποδεχτεί η Ελλάδα, για να ενεργοποιήσει τους πράκτορες της Άγκυρας στη Θράκη.

Ενδεικτικό του μεγέθους της προδοσίας που συνέστησε η δήλωση Κοτζιά είναι το γεγονός ότι στις δηλώσεις του Σέρβου ΥΠΕΞ, ο οποίος έσπευσε να ζητήσει εξηγήσεις, σημειώνοντας πως αναμένει «ότι η Ελλάδα, παρά τις μεγάλες πιέσεις που δέχεται, δεν θα αναθεωρήσει τη στάση για μη αναγνώριση της μονομερώς ανακηρυχθείσας ανεξαρτησίας του Κοσσόβου», ακόμα και οι Έλληνες διπλωμάτες κράτησαν αποστάσεις από τον «χορευταρά» υπουργό.
Συγκεκριμένα, η ελληνική πρεσβεία στο Βελιγράδι, έβγαλε ανακοίνωση που αναφέρει ότι «η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει την μονομερώς ανακηρυχθείσα ανεξαρτησία του Κοσσόβου και η θέση αυτή παραμένει αμετάβλητη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών