Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 16, 2015

Ο ανθέλληνας Σουλτς ξεδιπλώνει το αληθινό του σχέδιο: «Η Ε.Ε. χρειάζεται μια κοινή ευρωπαϊκή κυβέρνηση»


Ο ανθέλληνας Σουλτς ξεδιπλώνει το αληθινό του σχέδιο: «Η Ε.Ε. χρειάζεται μια κοινή ευρωπαϊκή κυβέρνηση»

Ο γνωστός ανθέλληνας Μάρτιν Σουλτς, ο σοσιαλιστής πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, αλλά πολύ περισσότερο «το σκουπίδι της Ευρωβουλής» (σύμφωνα με τον εύστοχο χαρακτηρισμό του Ηλία Κασιδιάρη), με συνέντευξή του στάθηκε υπέρ μιας «ευρωπαϊκής κυβέρνησης», υποστηρίζοντας ότι ορισμένα «κεντρικά ζητήματα» για την Ε.Ε. δεν μπορούν να αντιμετωπίζονται από τις εθνικές κυβερνήσεις των κρατών της Ευρώπης.
\Συγκεκριμένα, ο υπέρμαχος της παγκοσμιοποίησης και της Ευρώπης των «ανοιχτών συνόρων», με συνέντευξή του στο εβδομαδιαίο γερμανικό περιοδικό Stern, την επόμενη μέρα της συμφωνίας που συνήφθη στις Βρυξέλλες ανάμεσα στην Ελλάδα και τους πιστωτές της, δήλωσε ότι «Τα κεντρικά, σημαντικά ευρωπαϊκά ζητήματα δεν μπορούν πλέον να....
επιλύονται από τους επικεφαλής των κυβερνήσεων». Προχωρώντας ακόμη περισσότερο το σκεπτικό του πρόσθεσε ότι «Γι αυτό έχουμε ανάγκη κοινοτικούς θεσμούς. Έχουμε ανάγκη μια ευρωπαϊκή κυβέρνηση», αναφερόμενος κυρίως στα ζητήματα που άπτονται του διεθνούς εμπορίου, της κλιματικής αλλαγής, της μετανάστευσης, της φοροδιαφυγής και της νομισματικής πολιτικής.
Η περίπτωση της Ελλάδας είναι χαρακτηριστική, του πώς απάτριδα στοιχεία,  σαν τον Σουλτς, χρησιμοποιούν ολόκληρα Έθνη ως πειραματόζωα για να προωθήσουν τις εφιαλτικές επιδιώξεις της παγκοσμιοποίησης και του κοσμοπολιτισμού. Η σαφής αγνόηση της λαϊκής εντολής των Ελλήνων, τόσο στις 25 Ιανουαρίου όσο και στις 5 Ιουλίου, για καταγγελία και καταδίκη του Μνημονίου, από τον Σουλτς και τους υπολοίπους ομοίους του, η ταπεινωτική μεταχείριση της εγχώριας κυβέρνησης ως λάφυρο πολέμου από τους εταίρους και τους δανειστές, ο οικονομικός στραγγαλισμός της Χώρας και η απαίτηση να εκποιηθεί η Δημόσια Περιουσία μας για ψίχουλα αποτελούν τα πρώτα δείγματα μιας «ευρωπαϊκής» κυβέρνησης τοκογλύφων, οι οποίοι θα απομυζούν τους Λαούς της Ευρώπης, επιχειρώντας την πλήρη αποεθνικοποίηση τους και την μετατροπή τους σε χαοτικές πολυπολιτισμικές κοινότητες ετερογενών πληθυσμών.
Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών