Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 16, 2015

Δημοσκόπηση Newsbomb.gr: "Στο 25% η Χρυσή Αυγη, η Εθνική Αντιπολιτευση ενάντια στο ΣΥΡΙΖΑ.."

Την πρώτη διαδικτυακή δημοσκόπηση μετά τα πολιτικά γεγονότα του δημοψηφίσματος και της ψήφισης του τρίτου Μνημονίου από την Κυβέρνηση της Αριστεράς, διενεργεί μια από τις μεγαλύτερες διαδικτυακές ιστοσελίδες, το newsbomb.gr, και τα αποτελέσματά του είναι άκρως εντυπωσιακά και ενδεικτικά για το μελλοντικό πολιτικό γίγνεσθαι.

Τα χρόνια μνημονιακά κόμματα, που συνετρίβησαν και στο δημοψήφισμα, παρά την ανελέητη προπαγάνδα των ΜΜΕ, ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΠΟΤΑΜΙ, πραγματικά εξαϋλώνονται.
Η ΝΔ είναι στα όρια του 5% και ΠΑΣΟΚ - ΠΟΤΑΜΙ αγωνίζονται να φθάσουν το 1%!!!

Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει ο....
ισχυρός πόλος εξουσίας για το κατεστημένο, που ακόμη δεν έχει απογυμνωθεί πλήρως, κυρίως λόγω έλλειψης σοβαρού αντιπάλου, και προτιμάται από το 42%, ενώ ο κυβερνητικός του εταίρος, ΑΝ.ΕΛ. - Καμμένος συνθλίβεται και αυτός δημοσκοπικά.


Το σημαντικότερο στοιχείο τη δημοσκόπησης είναι ότι η Χρυσή Αυγή και το Εθνικιστικό Κίνημα αναγάγεται από τον ελληνικό λαό ως η Εθνική Αντιπολίτευση με ποσοστό 25% περίπου και εν δυνάμει ο εναλλακτικός κυβερνητικός, αντιμνημονιακό πόλος, που συσπειρώνει τους Έλληνες που είπαν "ΟΧΙ".

Από τα σχόλια δε των αναγνωστών είναι έκδηλος ο ενθουσιασμός και οι προσδοκίες που τρέφουν για την πολιτική σταδιοδρομία της Χρυσής Αυγής και ανοιχτά δηλώνουν ότι θα τη στηρίξουν ως το αντίπαλο αντιμνημονιακό δέος του ΣΥΡΙΖΑ και λοιπών δυνάμεων του "συνταγματικού τόξου".

Ενδεικτικά αναφέρουμε:


Το ήξεραν και το έλεγαν και οι ξένες εφημεριδες, ότι αν η Ευρώπη κάνει
Τον Τσίπρα να αποτύχει, ο κόσμος πάει καρφί για χρυσή αυγή!!!! Κι έτσι θα γίνει. Οποίος μας βγάλει εκτός ευρώ πια!!! Πίσω δε γυρνάμε πολιτικώς!!!!



φιλε ευδης μπορεί,αλλά δες τι πόλεμο έχουν φάει,τι λυσσαλέα προπαγάνδα..αρα δεν εξυπηρετούν τα συμφεροντα τους..σιγουρα μπορεί να γινει κ αυτο που λες.. αλλα δυστυχως η ευτυχως(ευτυχως για μενα ειμαι χα αλλα αντικειμενικος) πλέον είναι η μονη που δεν θα ξεπουλησει την εθνικη κυριαρχια(ειτε εθελοδουλα οπως νδ πασοκ ποταμι ειτε απο πιεση οπως ο συριζα)


Μόνο τη Χρυσή Αυγή φοβούνται οι προδότες, γιατί μόνον αυτή θα τους βάλει να σπάνε πέτρες στα κάτεργα.

Όλα δείχνουν πως η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού... φθάνει

1 σχόλιο:

  1. έχω την εντύπωση πως αυτό το 42 % των βολεμένων του πρώην Πασόκ, οι οποίοι αμέσως μετά το στήσιμο της Ελλάδος στο εκτελεστικό απόσπασμα από το χαμογελαστό "αγόρι" τον Τζίφρα εξακολουθούν να ψηφίζουν αριστερά, ακόμα και τα παντελόνια να τους κατεβάσει και να τους τον φορέσει,(αν φοράνε απ αυτά), πάλι θα τον ξαναψηφίσουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών