Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 16, 2015

ΚΑΜΜΕΝΟΣ, Ο ΝΕΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!

kammenos_petr15-thumb-large

Γράφει ο Αντίοχος

Όταν στριμώχτηκε γερά ο αλήστου πολιτικής μνήμης Καρατζαφέρης για την υπερψήφιση του πρώτου Μνημονίου, έλεγε με περισσό θράσος, ότι «εγώ ψήφισα μόνο το άρθρο 1, για να πάρουμε τα λεφτά»… Βέβαια, δεν έπεισε κανέναν και πέρασε στα αζήτητα της πολιτικής. Ωστόσο, άφησε πίσω του άξιο… διάδοχο!
Ο νέος Καρατζαφέρης, λοιπόν, υπουργοπάνος Καμμένος, μετά τα μασκαραλίκια με τους τρεις βουλευτές του στην ψηφοφορία του Σαββάτου, διέρρευσε χθες ότι στη σημερινή ψηφοφορία θα ψηφίσει το άρθρο 2 (δηλαδή το… μισό Μνημόνιο) για να… εμφανιστεί ως…
αντιστασιακός κοκκινογραμμίτης στους εναπομείναντες ψηφοφόρους του.
Αλλά, ο Τσακαλώτος ενσωμάτωσε τα δύο άρθρα σε ένα, μην αφήνοντας περιθώρια σε… ντεμί τριτομνημονιακούς: «Αυτό σημαίνει ότι όποιος ψηφίζει επί της αρχής το νομοσχέδιο συμφωνεί και με την αιτιολογική έκθεση, άρα συμφωνεί και με την συμφωνία που είχαμε την Δευτέρα στις Βρυξέλλες».
Αλλά το γελοίο της υποθέσεως ξέρετε ποιο είναι; Ότι το αίτημα της συγχώνευσης των δύο άρθρων σε ένα, είχε διατυπώσει προηγουμένως ο εισηγητής των ψεκασμένων ελαφροδεξιών, Δημήτρης Καμμένος, προφανέστατα κατόπιν σχετικής οδηγίας του υπουργοπάνου.
Τι άλλαξε από χθες μέχρι σήμερα; Μάλλον η Ξουλίδου, που επικοινωνεί στον ύπνο της με διαφόρους… Αγίους, είδε τη νύχτα στον ύπνο της τον… Όσιο Εφραίμ και της είπε να ψηφίσουν οι ψεκασμένοι ολόκληρο το Μνημόνιο, κι όχι μόνο το… μισό!
(ΥΓ): Πίσω τριτομνημονιακοί θεομπαίχτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών