Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 16, 2015

ΧΑΟΣ στο κέντρο της Αθήνας.. Οι λαθρομετανάστες καταλμβάνουν την Ομόνοια και το Πεδίον του Άρεως

lathro_plateia_viktorias
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Θα υπήρχε αυτό το χάος αν εκλεγόταν ο Ηλίας Κασιδιάρης Δήμαρχος Αθηναίων και η Χρυσή Αυγή στην Κυβέρνηση;!

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η μετεγκατάσταση των λαθρομεταναστών από την πλατεία Βικτωρίας στο….. Πεδίο του Άρεως!!! Μετά από διαμαρτυρίες των περιοίκων της πλατείας για το αίσχος που επικρατεί τις τελευταίες μέρες, από την «κατάληψη» που έκαναν οι λαθρομετανάστες, οι αρχές «βρήκαν» τη λύση κα προώθησαν τους «καταληψίες» σε διπλανό οικόπεδο που διέθετε και πράσινο. Ιδού πως περιγράφει την παραπάνω κατάσταση σχετικό άρθρο την σημερινή «καθημερινή»: «Χωνευτήρι των αδιεξόδων και των παράνομων δραστηριοτήτων του κέντρου των Αθηνών έχει γίνει το Πεδίον του Άρεως. Στα δεξιά του κεντρικού του δρόμου, το πάρκο έχει καταληφθεί από...
παρέες τοξικομανών που παίρνουν τη δόση τους πίσω από πυκνούς θάμνους, ενώ στα αριστερά, μια άτυπη κοινότητα μεταναστών αποτελούμενη από Αφγανούς, Σύριους και Αφρικανούς έχει δημιουργήσει έναν πρόχειρο καταυλισμό με σκηνές. Κυρίαρχο στοιχείο στο πάρκο είναι τα σκουπίδια κάτω από τις πυκνές φυλλωσιές και τα στάσιμα νερά που δημιουργούν έναν υγειονομικά επικίνδυνο βιότοπο/ Το είδος βέβαια των σκουπιδιών που παραμένουν διάσπαρτα στο πάρκο δίνει στοιχεία για το προφίλ των επισκεπτών του: πακέτα από τσιγάρα, σύριγγες, μπουκάλια ποτών και μπίρας και δεκάδες σκορπισμένα προφυλακτικά/ «Η πορνεία και τα ναρκωτικά είναι πια κομμάτι του Πεδίου του Άρεως», λέει στη «Κ» κάτοικος της περιοχής που διασχίζει το πάρκο. Στις σκοτεινές του μεριές εξαρτημένοι χρήστες εκπορνεύονται με αντάλλαγμα λίγα ευρώ, για να πάρουν τη δόση τους. Οι σύριγγες και τα προφυλακτικά στο έδαφος άλλωστε είναι οι αποδείξεις ότι το πάρκο δεν είναι ένας φιλήσυχος πνεύμονας πρασίνου για παιδιά και οικογένειες. Σοκάρουν οι καταγγελίες καταστηματαρχών πως ανήλικοι μετανάστες εκδίδονται για εξευτελιστικά ποσά της τάξεως των 2-5 ευρώ, ενώ αναφέρουν ότι την πιάτσα της ανήλικης πορνείας έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν και τουρίστες, οι οποίοι φαίνεται πως ανακάλυψαν μια μικρή Ταϊλάνδη στο κέντρο της Αθήνας..»
Το πρόβλημα των λαθρομεταναστών διογκώνεται σε επικίνδυνα για τη Χώρα επίπεδα. Οι κυβερνώντες και οι συγκυβερνώντες επιδίδονται σε αγορεύσεις με ρητορικές κορόνες, αποφεύγοντας συστηματικά να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα. Δεν μου αρέσει να γίνομαι μάντης κακών, αλλά η κατάσταση με τους λαθρομετανάστες, εντός του καλοκαιριού,  θα εκτροχιαστεί, με απρόβλεπτες συνέπειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών