Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 02, 2015

Θρήνος στην τουρκία: Εκατόμβες για τα “παλικάρια του Ερντογάν” - Σαρώνουν οι Κούρδοι σε όλα τα μέτωπα!


Θρήνος στην τουρκία: Εκατόμβες για τα “παλικάρια του Ερντογάν” - Σαρώνουν οι Κούρδοι σε όλα τα μέτωπα!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αυτούς.... φοβόνται οι Έλληνες πολιτικοί!
 
Σημαντικές απώλειες Τούρκων κομάντος από Κούρδους 

Συγκεκριμένα 11 Τούρκοι μέλη ειδικών δυνάμεων του Στρατού σκοτώθηκαν και 11 ακόμη τραυματίστηκαν σε ενέδρα του ΡΚΚ στην πόλη Bazid του βόρειου Ιράκ. Η ενέδρα στήθηκε σε μια ομάδα που είχε διεισδύσει σε περιοχές στο όρος Καντίλ και "φώτιζε" με ειδικές συσκευές λέιζερ τους στόχους που έπληξαν τα τουρκκά μαχητικά χθες.
Η ομάδα, αποτελούμενη από περίπου 20 άτομα, χωρισμένη σε τέσσερις υποομάδες εντοπίστηκε να κινείται γύρω από τις θέσεις του ΡΚΚ και εστάλησαν περίπου 50 μαχητές για να τους αποκόψουν τις οδούς διαφυγής, Τους εγκλώβισαν σε μία χαράδρα και τους "θέρισαν" με RPG-7 και τυφέκια ελεύθερων σκοπευτών Dragunov των 7,62 λστ.
Σε δήλωση συμπαράστασης προς το ΡΚΚ προχώρησε ο διοικητής του....
σώματος των ένοπλων Κούρδων του ιρακινού Κουρδιστάν (Peshmerga) Mohsen Jafar Jamal ο οποίος δήλωσε πως οι δυνάμεις του θα αγωνιστούν στο πλευρό του ΡΚΚ εναντίον της Τουρκίας. Είπε πιο συγκεκριμένα ο Jafar Jamal: «Η Τουρκία επιτίθεται εναντίον των αδερφών μας του ΡΚΚ τους οποίους ονομάζει τρομοκράτες. Αυτό είναι κάτι που δεν το δεχόμαστε ούτε δεχόμαστε το χαρακτηρισμό αυτό. Μαζί με τους αδερφούς μας του ΡΚΚ θα αγωνιστούμε εναντίον της Τουρκίας στο νότιο Κουρδιστάν και αλλού».
Παράλληλα η οργάνωση των Κούρδων της Συρίας το YPG ανακοίνωσε πως παρέδωσε τη διοίκηση της πόλης Tal Abyad που έλεγχε η οργάνωση στον Συριακό Στρατό ως αντίποινα για τις αεροπορικές επιθέσεις της Τουρκίας. Να σημειωθεί πως η πόλη βρίσκεται στην τουρκο-συριακή μεθόριο κάτι βέβαια που βάζει αυτομάτως τις δυνάμεις του Assad στο στόχαστρο των τουρκικών βομβαρδισμών στη Συρία. Όπως καταγγέλλει το YPG η Τουρκία παρέχει πρακτικά αεροπορική υποστήριξη στην ISIS η οποία προσπαθεί να ανακαταλάβει την πόλη Σαρίν που αποτελεί σημαντικό κόμβο για τον ανεφοδιασμό των δυνάμεων της ISIS.
Η πόλη βρίσκεται επάνω στον αυτοκινητόδρομο M4, που χρησιμοποιεί η ISIS για τη μετακίνηση πολεμιστών και όπλων από την επαρχία Χαλέπι στη Ράκα στην αυτοαποκαλούμενη "πρωτεύουσα" των τζιχαντιστών στη Συρία και αντιστρόφως. Η κατάληψη της πόλης αυτής αποκόπτει την πρόσβαση της ISIS σε ορισμένες περιοχές της επαρχίας Χαλέπι, όπου οι τζιχαντιστές εμπλέκονται σε εχθροπραξίες τόσο με τους Κούρδους, όσο και με άλλες οργανώσεις ανταρτών. Τουρκικά μαχητικά τζετ συνέχισαν να σφυροκοπούν τις βάσεις των κουρδικών δυνάμεων του PKK στο ιρακινό Κουρδιστάν για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα.
Οι Κούρδοι σκότωσαν Τούρκο διοικητή
Σύμφωνα με τις κουρδικές δυνάμεις, στόχος των τουρκικών βομβαρδισμών ήταν η περιοχή Χαφτανίν. Οι Κούρδοι απάντησαν με επιθέσεις μέσα στην Τουρκία. Οι Κούρδοι σκότωσαν έναν Τούρκο στρατιωτικό διοικητή στις 27 Ιουλίου σε επίθεση στην πόλη Μαλαζγκίρτ (Malazgirt), στην τουρκοκρατούμενη κουρδική επαρχία Μους στην ανατολική Τουρκία, ενώ σκότωσαν ακόμα έναν Τούρκο στρατιωτικό στις 28 Ιουλίου στη Σεμντινλί (Semdinli) στην επαρχία Χακάρι στη νοτιοανατολική Τουρκία.
Οι κουρδικές δυνάμεις με ανακοίνωσή τους είπαν ότι ο φόνος του στρατιωτικού διοικητή της φρουράς της Μαλαζγκίρτ, Αρσλάν Κουλακσίζ (Arslan Kulaksız), ήταν αντίποινα για τον θάνατο του Κούρδου διοικητή του PKK Οντέρ Ασλάν (Önder Aslan) που σκοτώθηκε από αεροπορική επιδρομή των Τούρκων. Ο Κούρδος διοικητής Οντέρ Ασλάν καταγόταν από την επαρχία Μους. Οι Κούρδοι επίσης ανακοίνωσαν ότι κατέστρεψαν ένα τεθωρακισμένο στρατιωτικό όχημα που μετέφερε Τούρκους στρατιώτες στις 27 Ιουλίου στη Ντογκουμπεγιαζίτ (Dogubeyazit) στην επαρχία Αγκρί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών