Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 02, 2015

Εφημερίδα “Παραπολιτικά”: Καταιγίδα αποκαλύψεων για τις παρανομίες του «Παναθηναϊκάκια» - Ξηλώνεται το παραδικαστικό Σαμαρά


Εφημερίδα “Παραπολιτικά”: Καταιγίδα αποκαλύψεων για τις παρανομίες του «Παναθηναϊκάκια» - Ξηλώνεται το παραδικαστικό Σαμαρά

Το «αφιέρωμα» του περιοδικού «Hot Doc» στα έργα και τις ημέρες του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, Ισίδωρου Ντογιάκου, διεύρυνε τον κύκλο της ενασχόλησης μαζί του και από άλλα έντυπα.
Η εφημερίδα «Παραπολιτικά», αναφερόμενη στα όσα έγραψε το «Hot Doc» και κάνοντας μια σύνοψη στο «αφιέρωμα» του περιοδικού για τον Ντογιάκο, σχετικά με την δικαστική σκευωρία του Σαμαρά κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, στην οποία ο Ντογιάκος ήταν επικεφαλής, γράφει τα εξής:«Το πόρισμα των 700 σελίδων βάσει του οποίου δικάζονται σήμερα με βαρύτατες κατηγορίες οι βουλευτές και τα μέλη του Λαϊκού Συνδέσμου αμφισβητείται εντόνως από δικαστικούς και νομικούς κύκλους. Άλλωστε, για την πλειονότητα αυτών έχουν αρθεί πολλοί περιοριστικοί όροι, κάτι που αποδυναμώνει το αρχικό κατηγορητήριο.
Πέρσι τον Απρίλιο, μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο με τον.....
πρώην στενό συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, Τάκη Μπαλτάκο, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλ. Κασιδιάρης αποκάλυψε ηχητικό ντοκουμέντο, στο οποίο ακούγεται μια φωνή που μοιάζει με αυτή του πρώην πρωθυπουργού να λέει στον συνομιλητή του: "Πες στον "Παναθηναϊκάκια" τους άλλους τρεις που θα πάνε εκεί να τους γ@μήσει". Ο Ηλ. Κασιδιάρης εξήγησε ευθέως ότι ο "Παναθηναϊκάκιας" είναι ο κ. Ντογιάκος και η εντολή αφορούσε στην προφυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Γιώργου Γερμενή, Παναγιώτη Ηλιόπουλου και Στάθη Μπούκουρα.
Κι όμως, ο κ. Ντογιάκος δεν κινήθηκε, ως αρμόδιος ανακριτής, προς τη διερεύνηση της υπόθεσης. Ούτε καν στοιχειωδώς, παρότι επρόκειτο για υποκλαπείσα συνομιλία στο ανώτατο κυβερνητικό επίπεδο. Ουδείς από την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών έχει ασχοληθεί έως σήμερα με ένα τόσο σκοτεινό και ύποπτο συμβάν, το οποίο αν μη τι άλλο αποτελεί νάρκη στα θεμέλια της εθνικής ασφάλειας και της διασφάλισης του απορρήτου τέτοιων επικοινωνιών.
Περαιτέρω, το περιοδικό "Hot Doc" παρουσιάζει την έκθεση πραγματογνωμοσύνης του πιστοποιημένου βελγικού εργαστηρίου Recording Mixing, MasteringStudio-Audio Engineering, το οποίο συνέκρινε τη φωνή του κ. Σαμαρά με αυτή που ακούγεται στο ηχητικό ντοκουμέντο, καταλήγοντας στο εξής: "Η σύγκριση ανάμεσα στις δύο πηγές έδειξε κοινά χαρακτηριστικά τόνου, φωτοσυντονισμού και στυλ ομιλίας, παρά τη  πολύ σύντομη διάρκεια του επιθεωρημένου αρχείου (5 δευτερόλεπτα), που από τεχνικής άποψης δεν επιτρέπει τη δημιουργία ενός λεπτομερούς φωνητικού προτύπου". Συμπληρώνεται, ακόμη, ότι ο "πολύ χαρακτηριστικός τόνος, ο χρονισμός του συλλαβισμού και η προφορά του ομιλητή οδηγούν σε έναν πολύ υψηλό βαθμό βεβαιότητας όσον αφορά την αυθεντικότητα της ταυτότητας της φωνής"».
Το δημοσίευμα μιλάει από μόνο του για το φιάσκο, στο οποίο οδηγείται η σκευωρία αυτή, αφού σε καθημερινή βάση το κατηγορητήριο αποδυναμώνεται και αποδομείται, ολοένα και περισσότερο. Μόνο κάτι σεσημασμένα και περιθωριακά «νούμερα», με μόνιμη αντεθνική συμπεριφορά, έλεγαν πριν από καιρό ότι «η υπόθεση είναι δεμένη», προσπαθώντας για προφανείς λόγους να ικανοποιήσουν τους δικούς τους συμπλεγματικούς και εκδικητικούς πόθους μίσους.
Ο ίδιος ο Ντογιάκος τηρεί σιγή ιχθύος για ένα θέμα, για το οποίο έχει καταγγελθεί ότι τον αφορά άμεσα. Υπάρχει ένα ηχητικό ντοκουμέντο, που παρουσιάζει ΞΕΚΑΘΑΡΑ (καθώς η ταυτοποίηση της αυθεντικότητας της φωνής του έχει ουσιαστικά επικυρωθεί) τον τότε πρωθυπουργό να διατάζει τον συνομιλητή του να δώσει κι αυτός με την σειρά του εντολές «στον ψηλό, τον "Παναθηναϊκάκια"» να προβεί σε κάποιες απαράδεκτες, παράνομες και ανήθικες ενέργειες. Είναι απορίας άξιον, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται και στο δημοσίευμα, γιατί ο Ντογιάκος «δεν κινήθηκε, ως αρμόδιος ανακριτής, προς τη διερεύνηση της υπόθεσης». Είναι δυνατόν η μόνη αντίδρασή του στο τόσο σοβαρό αυτό ζήτημα να είναι ότι «το μόνο αληθές είναι ότι είμαι Παναθηναϊκός;» Αντιθέτως, θα έπρεπε να κινήσει άμεσα τις διαδικασίες για να λάμψει όλη η αλήθεια, και αφού δεν εννοεί αυτόν ο Σαμαράς στον συνομιλητή του ως «Παναθηναϊκάκια», να μάθουμε σε ποιον τελικά αναφέρεται. Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ ο Ντογιάκος απαντά στο «Hot Doc» για τις συνθήκες εκλογής του, χωρίς ωστόσο η απάντηση του να είναι σε καμία περίπτωση ικανοποιητική, δεν αναφέρει το παραμικρό για τα όσα του προσάπτει το περιοδικό για την υπόθεση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Το θέμα, βεβαίως, είναι πολύ σοβαρό και έχει πολύ δρόμο μπροστά του, καθώς και -προφανώς- πολλές ακόμη αποκαλύψεις. Επί το παρόντος, αυτό το οποίο πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι η πολιτική και δικαστική χούντα του Σαμαρά αποτελεί πλέον θλιβερό παρελθόν. Όσα, όμως, προξένησε αυτή η χούντα σε ΑΘΩΟΥΣ ανθρώπους, προκειμένου να εξυπηρετήσει τα δικά της στενά συντηρητικά συμφέροντα, δεν είναι δυνατόν να ξεχαστούν. Η αληθινή Δικαιοσύνη θα θριαμβεύσει, αποδίδοντας σε Δίκαιους και αδίκους αυτό που πραγματικά τους αξίζει.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών