Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 02, 2015

ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – «ΠΟΛΕΜΟΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ – ΓΑΛΛΙΑΣ»

stratos_aglia_lathrometanastes
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Στην Ελλάδα τους δίνουμε "οδηγούς" εγκατάστασης στην Ελλάδα και νομοθετούμε για την απόδοση ιθαγένειας!
 
Γράφει ο Νικογιάννης

«Σκοτώνονται» καθημερινά Βρετανοί και Γάλλοι εξαιτίας της απόπειρας χιλιάδων λαθρομεταναστών να περάσουν από τη γαλατική γη στη γηραιά Αλβιώνα μέσω του υποθαλάσσιου τούνελ της Μάγχης!
Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον δήλωσε ότι...
η χώρα του δεν είναι ένα «ασφαλές καταφύγιο», υπογραμμίζοντας παράλληλα σε όλους τους τόνους ότι η χώρα του θα κάνει τα πάντα για να διατηρήσει ασφαλή τα σύνορά της. Αναγνώρισε ότι η κατάσταση είναι άκρως ανησυχητική, αλλά επέμεινε ότι η κυβέρνηση είναι απόλυτα επικεντρωμένη στο πρόβλημα και προσπαθεί για την αντιμετώπισή του.
Την ίδια ώρα, μερίδα του Τύπου στη Βρετανία, με σχεδόν… πολεμικούς τίτλους στα πρωτοσέλιδα, έριχνε το φταίξιμο γι αυτά που συμβαίνουν στους Γάλλους. Χαρακτηριστικά, η εφημερίδα “Daily Mail” σε πολυσέλιδο αφιέρωμά της για την «καταστροφή του Καλαί», έθετε το ερώτημα: «Γιατί οι αδύναμοι κυβερνώντες μας δεν καταφέρνουν να σταματήσουν μερικές χιλιάδες εξασθενημένους μετανάστες;». Η εφημερίδα κατακεραύνωσε επίσης και την στάση των Γάλλων, σημειώνοντας ότι στο θέμα του μεταναστευτικού «οι Γάλλοι συμπεριφέρονται με τον ίδιο αξιοθρήνητο τρόπο με τους Ιταλούς».
calais31
Και η εφημερίδα “Sun”, κινούμενη στο ίδιο μήκος κύματος με την “Daily Mail” σχολίαζε ότι «Η Γαλλία δεν τα καταφέρνει. Οι αστυνομικοί της προτιμούν να φορτώνουν σε εμάς την ευθύνη», ενώ και η “Daily Express” έγραφε στο πρωτοσέλιδό της: «Στείλτε τον στρατό να σταματήσει την εισβολή των μεταναστών».
 Μόνο στην Ελλάδα κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου και σύσσωμοι οι πολιτικάντηδες και τα βρωμερά ΜΜΕ κάνουν τα πάντα για να μας προτιμήσουν ολοένα και περισσότεροι λαθρομετανάστες από κάθε γωνιά της γης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών