Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 14, 2015

Εκλογικά διλήμματα


Εκλογικά διλήμματα (μέρος 2ο)

Εκλογολόγος δεν είμαι, αλλά ούτε και δημοσκόπος. Πολύ περισσότερο, δεν διαθέτω μαντικές ικανότητες για να προβλέψω τα αποτελέσματα των επερχόμενων εκλογών. Γνωρίζω καλά όμως, ότι τα συνθήματα, οι προεκλογικές υποσχέσεις και τα κλισέ  για τα συστημικά κόμματα και τους καλοπληρωμένους επικοινωνιολόγους τους, έχουν πλέον εκλείψει.
Κοινή πεποίθηση όλων μας είναι ότι, οι αρχηγοί των κομμάτων του αυτοπροσδιοριζόμενου συνταγματικού τόξου, αδυνατούν πλέον να εφεύρουν έξυπνα ψέματα, για να...
υφαρπάξουν τη ψήφο του ελληνικού λαού. Στο ίδιο δίλημμα άπαντες, ο Τσίπρας του πρώην συνασπισμού γιαλαντζί αριστερών, μπολσεβίκων και πολιτικών σαλτιμπάγκων, ο Μειμαράκης της νέας δημαγωγίας, η Φώφη των κλεπταποδόχων σοσια-ΛΗΣΤΩΝ, ο γερμανολάγνος Θεοδωράκης, πρακτορίσκος εγχώριων και ξένων συμφερόντων αλλά και ο άρτι παρθενογγενημένος κρατικοδίαιτος Λαφαζάνης, που ονειρεύεται κυβέρνηση βουνού και ΕΑΜ.
Αλήθεια τι μπορεί άραγε να υποσχεθεί κάποιος από αυτούς, πέραν της διαχείρισης μιας πολιτικής μνημονίων και εθνικής μειοδοσίας; ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ ψήφισαν τα μνημόνια, τα ανθρωποκτόνα μέτρα και τους εφαρμοστικούς νόμους. Ήξεραν τι ψήφιζαν. Γνώριζαν ότι βάζουν ταφόπλακα στην ευλογημένη πατρίδα μας. Με μισή ή ολόκληρη καρδιά, αλλά χωρίς ίχνος μετάνοιας, έστω ένα πολιτικό mea culpa, παρέδωσαν την εθνική μας κυριαρχία. Και όλα αυτά κρυπτόμενοι πίσω από μια Δημοκρατία, που οι ίδιοι καταλύουν, πίσω από μια κοινοβουλευτική ασυλία που οι ίδιοι παραχωρούν στους εαυτούς τους.
Ξέρουν πλέον ότι δεν μπορούν να υποσχεθούν κατάργηση μνημονίων, διαγραφή χρέους, μείωση της ανεργίας, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, επαναφορά των συντάξεων και του 13ου μισθού, του αφορολόγητου στα 12.000 ευρώ, τη μη κατάργηση της επικουρικής σύνταξης κτλ. Ξέρουν ότι δεν δικαιούνται να μιλούν για λύσεις στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης - λαθρεπίκοισης, όταν σε λίγα χρόνια οι Έλληνες (ιθαγενείς κατά την κυρία Τασία), θα καταντήσουν υπήκοοι μιας δήθεν Ελληνικής δημοκρατίας, μιας πολυπολιτισμικής, πολυγλωσσικής και αλλόθρησκης χώρας όπου οι έννοιες Έλληνας, Ελληνικότητα και Ελληνόψυχος θα αποτελούν παρελθόν. Πήγαν να αλλάξουν την Ευρώπη και μας άλλαξαν τα φώτα. Έσωσαν την Ευρώπη και δολοφόνησαν την Ελλάδα.
Κανείς πολιτικός αρχηγός πλην του Νικόλαου Μιχαλολιάκου δεν δήλωσε ότι την Ελλάδα θέλουμε και ας τρώμε πέτρες. Ότι θέλουμε μια ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα. Ότι ένας βράχος είναι η Ελλάδα γεμάτη τιμή επί χιλιάδες χρόνια και όχι ένας βούρκος υποταγής. Ότι ούτε με πιστόλι στον κρόταφο δεν υπογράφεις τέτοια μνημόνια, δεν παραιτήσε από όλες τις ασυλίες βασικών αγαθών, δικαιωμάτων εθνικής κυριαρχίας και δέχεσαι τη δέσμευση δημόσιας περιουσίας. Λόγια γεμάτα αλήθειες και ΕΛΛΑΔΑ.
Στις επερχόμενες εκλογές πολλοί θα κριθούν αλλά, πολύ περισσότερα κρίνονται. Κρίνονται, η Εθνική μας κυριαρχία και ελευθερία, το μέλλον των επερχόμενων γενεών, η αξιοπρέπεια και η υπερηφάνεια μας. Σε αυτές τις εκλογές λοιπόν ψηφίζουμε υπέρ κάποιου και όχι, κατά ανάγκη, εναντίον κάποιου. Υπέρ μιας Εθνικοπατριωτικής παράταξης, δηλαδή της Χρυσής Αυγής και όχι, κατόπιν αγανάκτησης, εναντίον των δοσίλογων (από)κομμάτων του (αντι)συνταγματικού τόξου.
Μαζική λοιπόν προσέλευση στις κάλπες ώστε να κατανοήσουν επιτέλους άπαντες ότι: Φωνή Λαού – Οργή Θεού.

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ), ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΚΟΙΝΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ
    ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΚΑΤΕΛΗ (ΤΟΝ ΚΑΤΜΑΝ ΤΗΣ ΑΝΝΙΤΑΣ)!!!!!
    ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΒΕΒΑΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ Ή ΟΧΙ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών