Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 23, 2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΓΕΡΣΟΥ...

neolaia5__article__article

 Ο ραγιαδισμός στην άλλοτε περήφανη γη των Ελλήνων έδωσε για άλλη μια φορά δείγματα γραφής με το νέο μνημόνιο της σκλαβιάς και της δυστυχίας που ψήφισαν και καλούνται πλέον να εφαρμόσουν η συγκυβέρνηση των Σ.ΑΝΕΛ. Ο άλλοτε γαλάζιος ψευτοπατριωτικός ραγιαδισμός της ΝΔ και ο πράσινος δοσιλογικός ψευτοπροοδευτισμός του ΠΑΣΟΚ αντικαταστάθηκε από τους ροζ υπερεπαναστάταρους, του χαβιαριού, του ΣΥΡΙΖΑ και τους γιαλαντζί,  αεροψεκασμένους, πατριώτες των ΑΝΕΛ, Το αποτέλεσμα ίδιο.
 Μετά από ένα ωκεανό ψεμάτων και οι νέοι κυβερνώντες πιστοί στους.....
όρκους υποταγής που έδωσαν στους διεθνείς τοκογλύφους θα εφαρμόσουν άλλον έναν θρίαμβο «δημοκρατίας», «προοδευτισμού», «εκσυγχρονισμού» και συνετής «διαχείρισης». Όπου  «δημοκρατία» δες την πλήρη ασυδοσία του κομματοτυρανικού συστήματος και την κυριαρχία  του μεγάλου κεφαλαίου , μεγαλοκαναλαρχών, πλουτοκρατών. Όπου «προοδευτισμός» δες την σταδιακή κατευθυνόμενη εξαχρείωση του λαού, την απεμπόληση  των ηθών και της ιερής Ελληνικής παράδοσης. Όπου εκσυγχρονισμός δες την διάλυση του κράτους, της οικονομίας , των θεσμών κα της ίδιας της Ελληνικής κοινωνίας,  Όπου «συνετή διαχείριση» δες την εξολόθρευση του ελληνικού λαού με την πείνα , την φτώχεια , την αλλοδαπή εγκληματικότητα και την σταδιακή υποκατάσταση των Ελλήνων από «παράτυπους» αλλοδαπούς εποίκους.
 Πίσω από την λέξη μνημόνιο κρύβεται μία σαδιστική πραγματικότητα. Η μαζική εξολόθρευση των Ελλήνων με όπλο την πείνα, την φτώχεια, την εγκληματικότητα. Η Υποκατάσταση τους με ορδές λαθρεποίκων εξ’ Ανατολής. Η αιώνια εκμετάλλευση αυτού του τόπου αφότου θα έχει αφανιστεί η Φυλή των Ελλήνων προς συμφέρον του διεθνούς κεφαλαίου.
 Μέσα σε αυτό το σκότος ο νέος που κυλάει στις φλέβες του ελληνικό αίμα νιώθει την απελπισία κυρίαρχη. Νιώθει  ότι ο πόλεμος χάθηκε, η τελική ήττα έχει επέλθει, τα σχέδια τους επέτυχαν, ο θρίαμβος των ανθελλήνων είναι απόλυτος. Εδώ είναι που το παράδοξο στην παγκόσμια ιστορία θα κάνει την εμφάνιση του. Ο λίθος που στην καινή διαθήκη τοποθετεί ο Θεός για να κατακρημνιστούν οι ισχυροί. Η πτώση των ισχυρών αυτού του κόσμου δεν θα επέλθει από βράχους ή από βουνά, αλλά από ένα μικρό λίθο. Κάτι το μικρό θα γκρεμίσει την ματαιοδοξία και τα σχέδια των παγκόσμιων εξουσιαστών. Αυτός ο λίθος νέε θα είναι ο Ελληνισμός. Θα είναι η Χρυσή Αυγή.
 Σε όλα τα μας τα αδέλφια πρέπει να απευθύνουμε το μήνυμα της εθνικής αντίστασης , αλλά πρώτιστα στους νέους. Σε αυτούς που ψάχνουν τώρα το νόημα της ζωής, το νόημα των ημερών που ζουν, που το αίμα τους βράζει ενάντια στην αδικία. Προτού η σαπίλα και η απελπισία με το πέρασμα του χρόνου τους καταπιεί. Η γενιά που μεγαλώνει μέσα την δυστυχία θα είναι και η πιο σφριγηλή γενιά. Δεν έχει εκφυλιστεί από τον πλούτο, την τρυφηλότητα, τις ανέσεις.
 Νέοι Έλληνες μεγαλώνουν και ψάχνουν ένα ιδανικό να  τους δείξει το δρόμο. Ψάχνουν το δικό τους προσκλητήριο μάχης και αγώνα. Μέσα στο σκοτάδι αυτά τα παιδιά, τα παιδιά της φτωχολογιάς που δεν περνούν τον χρόνο τους μεταξύ καλοκαιρινής Μυκόνου και χειμερινής Αράχωβας .Που διαβάζουν μέρα νύχτα στα σκοτάδια αφού ο «εκσυγχρονισμός» ξεκίνησε κόβοντας το ρεύμα στην φτωχολογιά. Που  δουλεύουν μαύρα μεροκάματα για ξεροκόμματα μπας και συντηρήσουν την κατάκοιτη μητέρα τους. Που κόβουν μπουκιές από το ελάχιστο φαγητό τους μπας και καταφέρουν να χορτάσουν τα υπόλοιπα μικρά αδέλφια τους.
Από την μία έχουμε την ψωροκώσταινα των μαμμόθρεφτων, των βουτυρομπεμπέδων, των πάσης φύσεως κωλόπαιδων. Μέσα στις κόκες, το αλκοόλ, τις βίζιτες, τα σικάτα club, και τις ψυχασθενικής φύσεως selfie (αυτοφωτογραφίες). Άλλοτε οι φλώροι  να το παίζουν επαναστάτες που θα ρίξουν το παγκόσμιο καπιταλισμό καίγοντας Ελληνικές σημαίες και σπάζοντας βιτρίνες, με τις στρατιές των δικηγόρων του μπαμπά από πίσω και άλλοτε σωτήρες και φωστήρες με άποψη που θα κυβερνήσουν ένα «λαουτζίκο» οπισθοδρομικό. Το ψευτορωμέικο αυτό που έχει σαν ιδανικό του το προφυλακτικό, το γεμάτο πορτοφόλι, και το Armani πουκάμισο.
 Από την άλλη η ΕΛΛΑΣ της υπερηφάνειας, Φτωχή στο χρήμα και στην ύλη μα η πλουσιότερη όλων των εθνών σε δόξα, σε ιστορία, σε λεβεντιά. Χωρίς τελευταίας τεχνολογίας κινητό, χωρίς αμάξι  για μούρη, χωρίς γεμάτη φράγκα τσέπη,  αλλά με γενναία ψυχή . Αληθινή, ακλόνητη, άφοβη. Η ΕΛΛΑΣ των φτωχών παιδιών που κρύβουν μέσα τους έναν αληθινό Σπαρτιάτη. Νέα παιδιά που μπορούν να λυγίσουν σίδερα , να κάνουν τις μεγαλύτερες θυσίες , να αντέξουν κάθε πόνο, μόνο και μόνο για να δουν τα ιδανικά τους να θριαμβεύουν, τις ιδέες τους να νικάνε. Φτωχά στην τσέπη μα πλούσια στην καρδιά παιδιά. Ήρωες που περιμένουν τις μάχες να έρθουν.
 Σε ένα όχι κα τόσο μακρινό μέλλον αυτές οι δύο Ελλάδες θα αναμετρηθούν. Η Ελλάδα των εγωμανών φλώρων, των μαμάκηδων, των διεφθαρμένων και η ΕΛΛΑΣ του θάρρους, του ανιδιοτελούς αγώνα και της Σπαρτιατικής ηθικής. Μία μόνο θα επιβιώσει.
 Ας απευθυνθούμε στα αδέλφια μας που μας περιμένουν. Τους νέους που ζητάνε ελπίδα και ένα μετερίζι να δώσουν τον αγώνα τους. Η δική τους επανάσταση, ο δικός τους αγώνας,  ο δικός τους ολοκληρωτικός ιδεολογικός πόλεμος θα είναι ένας σεισμός με παγκόσμια απήχηση. Μία Ελληνική έκρηξη που θα φωτίσει την οικουμένη.
 Η νεολαία που μεγαλώνει στο σκότος θα είναι ο άρχων του ιδεολογικού πολέμου. Η γενιά, που για αυτήν το σκοτάδι της δυστυχίας και του πόνου είναι πλέον λόγω συνήθειας φως, μας περιμένει να της δείξουμε το δρόμο. Η Χρυσή Αυγή  θα δείξει τον δρόμο στους κοιμώμενους Σπαρτιάτες να κατακτήσουν τους ουρανούς.
 Τότε απέναντι σε ένα τέτοιο νέο Έλληνα, ένα Σπαρτιάτη στο αίμα και στο πνεύμα, ας βάλει το παγκόσμιο σύστημα όσες λεγεώνες από αδίστακτους μισθοφόρους ή φιδόγλωσσους , οσφυοκάμπτες θέλει.  Η ΕΛΛΑΣ με τέτοιους στρατιώτες δεν θα έχει να φοβηθεί  τίποτα. Οι ουρανοί θα μας ανήκουν.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΓΕΡΣΟΥ!

1 σχόλιο:

  1. Εθνικιστής μέχρι το κόκκαλο...23 Νοεμβρίου 2015 στις 7:12 μ.μ.

    Στο Λύκειο που φοιτώ είμαστε πολλά παιδιά (αγόρια και κορίτσια) που έχουμε ιδανικά όπως την πατρίδα, την φυλή και την ιστορία μας!!! Αλλά οφείλουμε κι ένα μπράβο και στους καθηγητές μας (ιδίως του Γυμνασίου) που μας μιλάνε για την φιλοπατρία και τον πατριωτισμό!!! Τώρα στο Λύκειο υπάρχουν δυστυχώς πολλοί καθηγητές που είναι αδιάφοροι για την πατρίδα μας, είναι μισοί-μισοί τώρα οι καθηγητές!!! Αν και υπάρχουν και καθηγητές που κρύβονται ιδεολογικά!!! Κάπως έτσι μισοί-μισοί είμαστε και οι μαθητές-τριες!!!



    Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών