Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 29, 2016

Θρήνος στο «Ποντίκι» για την τεράστια επιτυχία του 8ου Συνεδρίου της Χρυσής Αυγής


Θρήνος στο «Ποντίκι» για την τεράστια επιτυχία του 8ου Συνεδρίου της Χρυσής Αυγής

Η "δημοκρατική" ΕΡΤ αρνήθηκε να μεταδώσει ζωντανά το συνέδριο της Χρυσής Αυγής όπως είχε κάνει πριν ένα μήνα για το συνέδριο του "Ποταμιού", το οποίο μετέδωσε ζωντανά επί 80 λεπτά!

Κλάμα και οδυρμό προκάλεσε στην κομμουνιστοκαπιταλιστική φυλλάδα «Ποντίκι», η μεγάλη επιτυχία του 8ου Συνεδρίου του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.
Αφορμή για την αποτύπωση της βαθυτάτης ενόχλησης και θλίψης του αρθρογράφου, η τήρηση της δεοντολογίας και η μετάδοση από την κρατική τηλεόραση σε μαγνητοσκόπηση, μέρους των εργασιών της δεύτερης μέρας του Συνεδρίου.
Υπό τον τίτλο «Εμπρός για ακόμη περισσότερη Χρυσή Αυγή», ο αρθρογράφος υπερασπίζεται την ασυδοσία και τις....
παράνομες μεθοδεύσεις της κρατικής τηλεόρασης επί Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, ισχυριζόμενος με απύθμενο θράσος πως «η Χρυσή Αυγή είχε απωλέσει τη νομιμοποίηση χάρη στο παλιό πολιτικό σύστημα των διεφθαρμένων» και κατηγορώντας την σημερινή κυβέρνηση πως ούτε λίγο ούτε πολύ «νομιμοποιεί την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας»!
Αν μη τι άλλο, ο αντίκτυπος του Συνεδρίου της Χρυσής Αυγής προκάλεσε πέραν του πόνου και παραλήρημα στους a la carte «δημοκράτες»: δεν έκανε καμία χάρη η κρατική τηλεόραση στο τρίτο κόμμα της χώρας, τήρησε μονάχα τη δεοντολογία κατόπιν μάλιστα εξωδίκου που είχε αποστείλει η Χρυσή Αυγή, ζητώντας την κάλυψη του Συνεδρίου της όπως ακριβώς είχε πράξει η ΕΡΤ για το συνέδριο του μορφώματος του Ποταμιού.
Ακόμη κι έτσι όμως, ενώ για το Ποτάμι υπήρξε ζωντανή κάλυψη, η Χρυσή Αυγή αρκέστηκε στην «κονσέρβα», την μετάδοση δηλαδή μέρους της δεύτερης μέρας του Συνεδρίου μια μέρα μετά την λήξη των εργασιών του!
Έτσι ερμηνεύουν την τήρηση της δεοντολογίας οι αυτόκλητοι «υπερασπιστές των συνταγματικών κανόνων» και της δημοκρατικής τάξης. Τους παραδίδουμε στη χλεύη του Ελληνικού Λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών