Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 29, 2016

ΕΛΕΟΣ! Ο ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ «ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ, ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ»!

athanasiou-voridis

Σύμφωνα, λοιπόν, με την ερώτηση του πολλά βαρύ και ασήκωτου εξωμότη του Εθνικιστικού χώρου, η κυβέρνηση των $υριζοψεκασμένων υποτακτικών της φράου Μέρκελ, χρησιμοποιεί αντιδημοκρατικές, παρακρατικές, παράνομες και ανήθικες πρακτικές.
Επίσης,-σύμφωνα πάντα με τον πολιτικό γυρολόγο, Μακοβορίδη-, η κυβέρνηση κατασκεύασε με δόλο, προσωπική και πρωτίστως πολιτική συκοφαντία αδίστακτου Γκεμπελισμού, εναντίον του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, με κύριο στόχο να πλήξει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Χρειάζεται πολύ θράσος για να....
μπορούν τύποι σαν τον Βορίδη να μιλάνε για παρακρατικές, αντιδημοκρατικές και ανήθικες πρακτικές, όταν ο ίδιος αποτέλεσε συνδετικό κρίκο του κράτους με το παρακράτος.
Το ποιόν του συγκεκριμένου τύπου είναι πασίγνωστο στο πανελλήνιο, λόγω της ανάμειξης του στην σκευωρία εναντίον της Χρυσής Αυγής.
Αυτός ο ίδιος προανήγγειλε τις συλλήψεις βουλευτών και στελεχών του Κινήματος.
Αυτός ο ίδιος ήταν ένας από τους ενορχηστρωτές των παράνομων διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής, σε αγαστή συνεργασία με τα υπόλοιπα ρεμάλια της ψοφοδεξιάς συμμορίας και τα παραδικαστικά της τσιράκια.
Αυτός ο ίδιος, με ύφος χαρούμενου χαφιέ που εκτέλεσε την αποστολή που του ανατέθηκε, ζητωκραύγαζε όταν ο Αρχηγός και τα υπόλοιπα στελέχη της Χρυσής Αυγής, οδηγούνταν σιδεροδέσμιοι στα κάτεργα της ψευτοδημοκρατίας τους.
Γι’ αυτό, λοιπόν, πολιτικέ του κλεπτοκρατικού τόξου, βγάλε το σκασμό και κυλίσου ελεύθερα στο γνώριμο για εσένα περιβάλλον του παρακράτους και της ανηθικότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών