Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 29, 2016

Το 8ο συνέδριο της Χρυσής Αυγής στα ΜΜΕ

Εκτός από την αναμετάδοση του συνεδρίου της Χρυσής Αυγής από την ΕΡΤ, στα ΜΜΕ που αναφέρθηκαν στο συνέδριο ανήκει και το bankingnews.gr, το οποίο έγραψε: Ολομέτωπη επίθεση Ν. Μιχαλολιάκου στην κυβέρνηση - Έχει οδηγήσει τη χώρα στο χείλος της καταστροφής.

Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, από το βήμα του συνεδρίου του κόμματος, που έλαβε χώρα το περασμένο σαββατοκύριακο, κατηγορώντας τους ότι με την υπογραφή του τρίτου μνημονίου έχουν φέρει τη χώρα στο χείλος της καταστροφής.

Παράλληλα, επανέλαβε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για το Αιγαίο, τη μετανάστευση και το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, προβλήθηκε...
χαιρετισμός του ευρωβουλευτή και αντιπροέδρου της Λέγκας του Βορρά, Λορέντζο Φοντάνα, ενώ το παρών έδωσαν ο γερμανός ευρωβουλευτής Udo Voigt, ο υποψήφιος δήμαρχος Ρώμης, Simone di Stefano,ο Daniel Carlsen από το Εθνικιστικό Κόμμα της Δανίας και ο Αλεξάντρ Μπόλε από το βελγικό «Nation».

Επίσης, χαιρετισμό απηύθυνε και ο ρώσος εθνικιστικής διδάκτορας του Διεθνούς Δικαίου και συνήγορος του Μιλόσεβιτς, Μιχαήλ Κουζνέτσοφ.

Τέλος, η καθημερινή εφημερίδα "Ελεύθερη Ώρα" αφιέρωσε δισέλιδο ρεπορτάζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών