Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 29, 2016

Στο πλευρό του Ελληνικού Λαού: Εκατοντάδες Ελλήνων σε μία ακόμα διανομή τροφίμων από την Χρυσή Αυγή στον Ασπρόπυργο


Στο πλευρό του Ελληνικού Λαού: Εκατοντάδες Ελλήνων σε μία ακόμα διανομή τροφίμων από την Χρυσή Αυγή στον Ασπρόπυργο

Με μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε διανομή τροφίμων από κλιμάκιο Ελλήνων ομογένων της Αυστραλίας με την συνεργασία των Τοπικών οργανώσεων Δυτικής Αττικής και....
Μεγάρων.

Μοιράστηκαν τόνοι φρέσκων λαχανικών, κρέατος και ψαριών σε 300 οικογένειες με απόλυτη τάξη, πειθαρχία και σεβασμό στον Έλληνα πολίτη, όπως αρμόζει.

Τα προσφερόμενα προϊόντα ήταν σε επάρκεια, φρέσκα και σωστά συσκευασμένα από Συναγωνιστές που εργάστηκαν με μεράκι και αλληλεγγύη για τον Έλληνα συμπολίτη που πένεται και περιθωριοποιείται σε ένα Κράτος αντεθνικό και εθνοκτόνο.

Η Χρυσή Αυγή στέκεται εμπράκτως στο πλευρό των Ελλήνων και μάχεται εντός και εκτός του κοινοβουλίου με όλες τις δυνάμεις της. Παρόλο τον πόλεμο που δεχόμαστε εμείς τα παιδιά της Χρυσής Αυγής στέκουμε όρθιοι σε ένα κόσμο ερειπίων με Σημαία μας την Πίστη στον Αρχηγό και το Έθνος κάνουμε κάθε κουβέντα μας πράξη.

Την ίδια μέρα κλιμάκιο Συναγωνιστών μαζί με ομογενείς πραγματοποίησε επίσκεψη στις εργατικές κατοικίες Μάνδρας και Ελευσίνας προσφέροντας τρόφιμα και τα απαραίτητα σε άτομα της τρίτης ηλικίας και δέχτηκε τις ευχές και τα χειροκροτήματα από πλήθος ανθρώπων που αντιλήφθηκε την παρουσία μας.

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων μας επισκεφτήκαμε και αρκετές οικογένειες που χρήζουν βοήθειας και εισπράττουν τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων.Την ίδια ώρα που οι ινστρούχτορες του Σύριζα παιανίζουν νυχθημερόν στα κανάλια της διαπλοκής για τους λαθρομετανάστες και απαγορεύουν τις διανομές τροφίμων σε Έλληνες, ας ξεχωρίσει επιτέλους η ήρα από το στάχυ και ο Ελληνικός Λαός ας το πάρει χαμπάρι πως πρέπει και θα στείλει το κακόγουστο ανέκδοτο του Σύριζα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

1 σχόλιο:

  1. Η Χρυσή Αυγή για τους Έλληνες, οι άλλοι για τους λαθρομετανάστες και τους πρόσφυγες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών