Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 05, 2016

Θεοδωράκης: 'Οι ανήλικοι πρόφυγες είναι....Έλληνες"!!!!!!!!

Γράφει ο Αινείας

Ολοκληρώνεται με ταχύτατα βήματα από το όλο το "συνταγματικό τόξο" η βιολογική εξόντωση του Έθνους μας και η κοινωνική απομόνωση των Ελλήνων έναντι των λαθροεποίκων, όπως προκύπτει από τη συμφωνία του "άτυπου" Συμβουλίου πολιτικών αρχηγών.

Δε θα σταθώ καθόλου στις "διαρροές" αλλά θα μείνω στα λεγόμενα του πλέον πιστού δούλου των παγκόσμιων και εγχώριων "νταβατζήδων" Θεοδωράκη στην τηλεόραση του ALPHA.

Ανέφερε τα εξής:
"Συμφωνήσαμε να δημιουργηθούν ειδικά σχολεία και εγκαταστάσεις για....
τους πρόσφυγες και συμφωνήσαμε όσοι πρόσφυγες ανήλικοι έρχονται ασυνόδευτοι να παίρνουν απευθείας την ελληνική υπηκοότητα... Οι περισσότεροι θα μείνουν για πάνω από 2 χρόνια πιθανότατα στην Ελλάδα".

Τόσες λίγες λέξεις τόσα πολλά τα συναισθήματα που δημιουργούνται αλλά ένα το νόημα. Το αποτέλεσμα της παραπάνω συμφωνίας θα είναι να "βαπτιστούν" νέοι Έλληνες. Μελαμψοί, με κανένα ίχνος πολιτιστικής πνευματικότητας με τους γηγενείς και νοητικά αμφίβολης ικανότητας. Θα μιχθούν με τους, εναπομείναντες Έλληνες και θα δημιουργήσουν μια άμορφη μάζα χωρίς καμιά κοινή προέλευση και αφετηρία. Ικανοποιώντας έτσι τις ορέξεις των πολουτοκρατών και των αρχιτεκτόνων του σχεδίου Kalegri με την "ανοχή";! και την "υποστήριξη";! του ελληνικού λαού.

Έφθασε η ώρα που η φράση "ο Καιρός γαρ εγγύς" δεν είναι λεκτικό πυροτέχνημα αλλά ζώσα πραγματικότητα.

Ή θα Αγωνιστούμε για να Ζήσουμε ή θα...παρατηρήσουμε το θάνατο του Ένδοξου Έθνους μας.

Υ.Γ.
"Οι μετανάστες είναι αδέρφια μας" κραυγάζουν τα λυσσασμένα σκυλιά του soros και του κομμουνισμού και βρίσκουν σύμφωνους όλους τους προσκυνημένους πολιτικούς, αριστερούς και φιλελεύθερους, αποδεικνύοντας ότι όλοι τους είναι μέρος του συστήματος που κατασταράζει τις σάρκες του λευκού ανθρώπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών