Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 05, 2016

Ο ΚΑΜΙΝΗΣ, ΜΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

apagoreysh-dianomis__article
Γράφει ο Αντίοχος

«Συγκέντρωση βοήθειας» διοργανώνει την προσεχή Κυριακή στο Σύνταγμα (για εφτά ολόκληρες ώρες…), το «Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης» (όπου ακούτε «Δίκτυο» κ.τ.λ. να είστε βέβαιοι ότι πρόκειται για συριζοκομμουνιστές…), προκειμένου να κάνει ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ διανομή μόνο για «προσφυγάκια», αποκλείοντας εξ’ αρχής όσους Έλληνες υποφέρουν και πεινάνε. Η δε διανομή αυτή, γίνεται με τις ευλογίες και την άδεια του Καμίνη.
Και τι θυμήθηκα λέτε; Την απαγόρευση διανομής τροφίμων της Χρυσής Αυγής σε μνημονιόπληκτους Έλληνες, στην πλατεία Συντάγματος, από τον Καμίνη, πριν από....
το Πάσχα του 2013, με το αιτιολογικό ότι: «πλήττουν βίαια την προσπάθεια για ανάταξη της χώρας και της Αθήνας ειδικότερα, καθώς στέλνουν στην κοινή γνώμη, εγχώρια και διεθνή, ένα διπλά εσφαλμένο μήνυμα: ότι στην πρωτεύουσα της χώρας επικρατεί μια γενικευμένη κατάσταση εξαθλίωσης, η οποία μπορεί μάλιστα να αντιμετωπιστεί με δράσεις ρατσιστικής και ξενόφοβης ελεημοσύνης».
Κι όταν -με τη βοήθεια των ΜΑΤ του αλήστου πολιτικής μνήμης Σαμαρά- το κατάφερε να ματαιώσει την διανομή στην πλατεία, δήλωσε πως: «Από ‘δω και πέρα η πλατεία Συντάγματος δεν θα χρησιμοποιείται για διανομές από οποιονδήποτε σε οποιονδήποτε».
Προφανώς, εννοούσε διανομές «σε οποιονδήποτε Έλληνα»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών