Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 05, 2016

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής μίλησε στην Αθήνα για τη νέα φάση του Αγώνα του Ελληνικού Εθνικισμού.. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Κοσμοσυρροή στην Τ.Ο. Αθηνών για την ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής - Φωτορεπορτάζ

Κυριολεκτικά το αδιαχώρητο επικράτησε σήμερα στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών, όπου εκατοντάδες Έλληνες και Ελληνίδες συνέρρευσαν για.....
να παρακολουθήσουν την πολιτική ομιλία του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου.

Αφού ο Γραμματέας της Τ.Ο. Αθηνών, Ιωάννης Βουλδής καλωσόρισε τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, ο Γενικός Γραμματέας αναφέρθηκε στο μείζον εθνικό ζήτημα των ημερών, το λαθρομεταναστευτικό.

Επισήμανε πως η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση πολιορκίας, αφού λίγα χιλιόμετρα από την Ακρόπολη στήνουν καταυλισμούς για χιλιάδες λαθρομετανάστες.

Αναρωτήθηκε γιατί δεν υπάρχουν χριστιανοί ανάμεσα στους "πρόσφυγες", ενώ διαπίστωσε πως αυτήν την περίοδο ζουν περισσότεροι μουσουλμάνοι στην πατρίδα μας απ’ ότι στην τουρκοκρατία!

Ενώ ο πόλεμος στη Συρία μαίνεται εδώ και 4 χρόνια, η μαζική φυγή ανθρώπων προς την Ευρώπη ξεκίνησε σχεδόν 1 χρόνο πριν, ως αποτέλεσμα της εμπλοκής των Ρώσων στην περιοχή και στον πόλεμο τους ενάντια στους τρομοκράτες του ISIS. Αυτό δημιούργησε ρεύμα αποκλειστικά φανατικών ισλαμιστών!

Επισήμανε πως ήταν τιμή του που δεν συμμετείχε στο στημένο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, εξηγώντας πως για αυτόν το λόγο κάλεσε σε συνέντευξη Τύπου, για να ενημερώσει για τις θέσεις της Χρυσής Αυγής περί λαθρομετανάστευσης. Για την Χρυσή Αυγή οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι η φυσική αριστοκρατία του Έθνους και όχι οι ορντινάτσες των λαθρομεταναστών.

Τέλος, εν μέσω θερμότατων χειροκροτημάτων τόνισε πως το 1828 δεν τελείωσε ο Αγώνας για Εθνική Ανεξαρτησία, αλλά συνεχίζεται σήμερα από τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών