Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 05, 2016

Είτε με αριστερούς/κομμουνιστές είτε με φιλελεύθερους-πασόκους πάλι ο Κόκκαλης παίρνει τις....δουλειές και ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή τον ονοματίζει!!


Στον Κόκκαλη η ανάθεση για την στέγαση των λαθρομεταναστών: Κουζίνα, καθιστικό και κλιματισμό θα έχουν τα... διαμερίσματα

Πριν από ακριβώς ένα μήνα η Χρυσή Αυγή έφερε στη Βουλή με ερώτηση προς τον αρμόδιο υπουργό ένα μείζον ζήτημα με ένα φωτογραφικό διαγωνισμό που διήρκεσε 9 μόνο ώρες και αφορούσε την στέγαση των λαθρομεταναστών.
Θυμίζουμε σχετικά, αναδημοσιεύοντας το σύνολο της σχετικής αναρτήσεως της ιστοσελίδας μας:
Ο θίασος Τσίπρα-Καμμένου τα δίνει όλα στους λαθρομετανάστες και καταστρέφει τον Ελληνικό λαό.
Την 1η Φεβρουαρίου αναρτήθηκε στην Διαύγεια απόφαση του υπουργού Σπίρτζη για την σπατάλη 14.145.000 ευρώ για την κατασκευή οικίσκων για λαθρομετανάστες. Ο ίδιος υπουργός πριν λίγες μέρες αύξησε τα εισιτήρια των ΜΜΜ για να....
εξοικονομήσει πόρους για το Δημόσιο. Παίρνουν τα λεφτά από τους φτωχούς Έλληνες και τα χαρίζουν σε λαθρομετανάστες.
Ο εν λόγω άθλιος διαγωνισμός ήταν 100% στημένος και φωτογραφικός. Ξεκίνησε το πρωί της 2ας Φεβρουαρίου στις 9πμ και ολοκληρώθηκε το ίδιο απόγευμα στις 5μμ. Τα αίσχη των συριζαίων και των καμμένων ξεπερνούν τις λαμογιές της Νδ-Πασόκ α.ε.
Ιδού το έγγραφο της ντροπής:


Το ζήτημα έφερε άμεσα στη βουλή η Χρυσή Αυγή με ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής μας Ηλίας Κασιδιάρης:
"ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων
Σκανδαλώδης φωτογραφικός διαγωνισμός και σπατάλη 14.145.000 ευρώ για στέγαση λαθρομεταναστών
Την 1η Φεβρουαρίου αναρτήθηκε στη Διαύγεια η Απόφαση με ΑΔΑ: 9ΥΝΩ46530Ξ-Φ4Ζ, με βάση την οποία θα κατασπαταληθεί το αστρονομικό ποσό των 14.145.000 ευρώ για την στέγαση λαθρομεταναστών, την ώρα που ο Ελληνικός λαός ζει κάτω από το όριο της φτώχειας. Η εν λόγω σκανδαλώδης απόφαση υποκρύπτει βρώμικες δοσοληψίες της κυβέρνησης, καθώς η ημερομηνία έναρξης και η ώρα υποβολής προσφορών είναι η 2/2/16 - 08:00 και η καταληκτική ημερομηνία και ώρα είναι η 2/2/16 - 17:00.
Ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός:
1) Ποια εταιρεία ανέλαβε το έργο; Ποιος πληρώνει το αστρονομικό κόστος των 14.145.000 ευρώ, την στιγμή που το Ελληνικό Δημόσιο αναζητά εναγωνίως έσοδα;
2) Πότε πρόλαβαν οι αρμόδιοι φορείς να αξιολογήσουν τους σχετικούς φακέλους (αν πρόλαβαν να κατατεθούν άλλοι φάκελοι) στο χρονικό όριο των 9 μόλις ωρών που διήρκεσε ο φωτογραφικός διαγωνισμός; Με ποιο δικαίωμα το κράτος σπαταλά το αστρονομικό ποσό των 14.145.000 ευρώ για την στέγαση ανθρώπων που εισήλθαν στη χώρα παράνομα, την ώρα που ο Ελληνικός λαός πένεται;"
Τελικώς, η απάντηση δεν ήρθε από τον αρμόδιο υπουργό, αλλά από τα σχετικά δελτία τύπου των εταιρειών που πήραν τη «χρυσή» μπίζνα. Η δουλειά, λοιπόν, πήγε στον «γιο του Πέτρου», όπως έλεγε κάποτε ο Φλωράκης, αναφερόμενος στον Σωκράτη Κόκκαλη και την εταιρεία Intrakat.
Ας αφήσουμε, όμως, το δελτίο τύπου της εταιρείας να... μιλήσει από μόνο του, προκειμένου να αντιληφθούμε τις παροχές της κυβέρνησεως προς τους λαθρομετανάστες την ίδια ώρα που υπερφορολογεί τους Έλληνες, οδηγώντας τους στο δρόμο ως άστεγους ή στην αυτοκτονία.
Σας παραθέτουμε αυτούσιο το σχετικό δελτίο τύπου:
«Την 1η Φεβρουαρίου 2016 η εταιρεία μας "INTRAKAT Α.Ε." έλαβε μέρος στο Διαγωνισμό που προκήρυξε η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ του Υπουργείου Υποδομών και Δικτύων.
Ο Διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στη νομοθεσία περί Δημοσίων Συμβάσεων με τη μορφή του ηλεκτρονικού διαγωνισμού με διαπραγμάτευση μέσω πρόσκλησης προμηθευτών "για την Προμήθεια 1.150 ενιαία μεταφερόμενων οικίσκων, τύπου container" και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή ανά οικίσκο.
Σύμφωνα με την διαδικασία αυτή, η Αναθέτουσα ΔΑΕΦΚ ενημέρωσε μέσω του μητρώου των εγγεγραμμένων εταιρειών την εταιρεία μας και κάλεσε για συμμετοχή σε ηλεκτρονικό διαγωνισμό με πρόσκληση τους οκτώ μεγαλύτερους κατασκευαστές - προμηθευτές με επαρκή εμπειρία σε κατασκευή και προμήθεια οικίσκων για κάλυψη έκτακτων και μη αναγκών (προμηθευτές Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων, Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών κλπ.).
Η εταιρεία μας συμμετείχε μέσω του συστήματος ηλεκτρονικής υποβολής σε τρεις συνεχείς γύρους ηλεκτρονικής διαπραγμάτευσης υποβάλλοντας εκπτώσεις επί τη αρχικής τιμής ακολουθώντας απολύτως νόμιμες διαδικασίες προμηθειών δημοσίου συμφέροντος, με διαφάνεια και σε συνθήκες απόλυτα ανοιχτού ανταγωνισμού.
Κατόπιν της ολοκλήρωσης της τελικής φάσης της διαγωνιστικής διαδικασίας η Αναθέτουσα Αρχή αρμοδίως μας ενημέρωσε ότι η Εταιρεία μας αναδείχθηκε από τη Διαδικασία Προσωρινός Ανάδοχος, σε τμήμα του Διαγωνισμού για την προμήθεια 359 οικίσκων.
Σε συνέχεια των επίσημων ανακοινώσεων, κυκλοφόρησαν σε μερίδα των Μ.Μ.Ε παντελώς ανυπόστατες αναφορές περί απευθείας αναθέσεων καθώς και συγκρίσεις με τιμές άλλων μεταλλικών οικίσκων ελαφρού τύπου, που δεν έχουν καμία σχέση με τις ειδικές προδιαγραφές του Διαγωνισμού, δηλαδή πλήρη εξοπλισμό (κουζίνα, καθιστικό, λουτρό, κλιματισμό) και έτοιμοι προς χρήση χωρίς καμία προσθήκη, ώστε να μπορούν να φιλοξενούνται επαρκώς 8 άτομα.
Η εσκεμμένη σύνδεση των όποιων σεναρίων παραπληροφόρησης με την εταιρεία ή το πρόσωπο του ιδρυτή της κ. Σωκράτη Κόκκαλη αποτελεί κακόβουλη πράξη και η εταιρεία μας επιφυλάσσεται παντός νόμιμου δικαιώματος κατά οποιουδήποτε φυσικού η νομικού προσώπου που δημιουργεί, διαδίδει ή αναπαράγει τέτοιου είδους σενάρια.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών