Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 22, 2016

Παρούσα η Χρυσή Αυγή στο συνέδριο των Εθνικιστών της Σλοβακίας

Σε συνέδριο προχώρησε το εθνικιστικό κόμμα της Σλοβακίας «Λαϊκό κόμμα - Η Δική μας Σλοβακία» στις 18/06/2016 μετά την μεγάλη εκλογική του νίκη στις εθνικές εκλογές του Μαρτίου, καθώς αυτό όχι μόνο κατάφερε να επιβεβαιώσει το ποσοστό των δημοσκοπήσεων, που μετά βίας άγγιζε το 2%, αλλά να αποσπάσει το 8% και να εκλέξει 14 από τις 150 έδρες.

Ο Μαριάν Κοτλέμπα, ηγέτης του εθνικιστικού κόμματος, είναι εκλεγμένος κυβερνήτης της περιοχής της Κεντρικής Σλοβακίας και κατόπιν προσκλήσεως του το παρόν έδωσαν εκπρόσωποι εθνικιστικών κινημάτων από την Ιταλία, την Γερμανία, την Τσεχία και την Χρυσή Αυγή, που όπως τονίστηκε από πολλούς παρευρισκομένους, αποτελεί παράδειγμα και πρότυπο για όλη την Ευρώπη και τους Ευρωπαίους εθνικιστές.



Στο συνέδριο συζητήθηκαν πολλά θέματα τοπικού και διεθνούς ενδιαφέροντος, όπως η αύξηση της ανεργίας, η λαθρομετανάστευση και οι οικονομικές πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Γραικός Φώτης, ανέπτυξε της θέσεις του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών για την Ευρώπη, την παγκοσμιοποίηση και την λαθρομετανάστευση, όμως αυτό το οποίο αποτέλεσε ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός ήταν η ενημέρωση για τις πολιτικές διώξεις και τις δολοφονίες των Συναγωνιστών Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, στοιχεία που αποδεικνύουν τον τρόμο του εγχώριου κατεστημένου απέναντι στη φωνή της Αλήθειας και τη δυναμική της Χρυσής Αυγής.

Μετά το πέρας του συνεδρίου ακολούθησε ξενάγηση στην πόλη και γεύμα με τον κ. Κοτλέμπα και η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή δώρων και ευχών για μελλοντικές συναντήσεις και συνεργασία μεταξύ των εθνικιστικών κινημάτων των χωρών μας.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών