Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 22, 2016

Ο MISTER TSIPRAS ΚΑΙ Η «ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΜΑΟ»

Γράφει ο Αντίοχος

Πίσω στα… παλιά γύρισε ο mister Tsipras, αμερικανοκομμουνιστής και αγαπημένο παιδί της φράου Μέρκελ. Σύμφωνα, λοιπόν, με ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου: «Εκπρόσωπο του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας υποδέχτηκε ο Τσίπρας

«Το ταξίδι μας στην Κίνα θα είναι μια σημαντική ευκαιρία ώστε να αναδείξουμε τα όσα ενώνουν τους δυο λαούς» αναφέρει σε ανάρτηση του στο Twitter ο πρωθυπουργός Αλέξη Τσίπρας, έπειτα από συνάντηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Γκουό Τζινλόνγκ, μέλος του Πoλιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας, γραμματέα της Οργάνωσης Πεκίνου του Κόμματος και πρώην δήμαρχο Πεκίνου».

Εδώ βεβαίως πρέπει να θυμίσουμε, ότι εκτός από σταλινικός (την εποχή που ήτανε στην… λεβεντογέννα ΚΝΕ), o mister Tsipras έχει περάσει...
και από τον μαοϊσμό, την πιο αιμοσταγή εκδοχή του κομμουνισμού, με 60 εκατομμύρια νεκρούς!

Ήταν η εποχή που ο (πάμπλουτος…) κομμουνιστής Αλαβάνος, τον επέλεξε για αντικαταστάτη του στην αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ, που έδωσε μια συνέντευξη στα «ΝΕΑ», όπου είπε ότι θαυμάζει την «διαχρονική σκέψη του Μάο».

Ακολούθησε δεύτερη συνέντευξη, σε κάτι πιτσιρικάδες που έβγαζαν ένα περιοδικό (schooligans), οι οποίοι μάλιστα τον είχαν… δέσει και με κάτι… τριχιές, στην οποία ρωτήθηκε επιμόνως για τον θαυμασμό του στην «διαχρονική σκέψη του Μάο» και εκδηλώθηκε σαφώς υπέρ του κινεζικού «μοντέλου», με τις… καλές πριθέσεις. Σας παραθέτουμε κάποια αποσπάσματα από κείνη τη συνέντευξη:

Schooligans: Μα αυτό είναι αστείο! Δηλαδή ο Μάο στη θεωρία ενθάρρυνε την αμφισβήτηση και στην πράξη επέβαλε τη λογοκρισία;
Mister Tsipras: Είναι πολύ αντιφατικό, το ξέρω. Ο Μάο εκτιμούσε ότι αυτό που κάνει είναι ένα βήμα προς τη σοσιαλιστική κοινωνία. Και πίστευε ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Αλλά, ο σκοπός του, η πρόθεσή του ήταν καλή.

Schooligans: Απ’ αυτή την καλή πρόθεση πέθαναν 38 εκατομμύρια άνθρωποι! Περισσότεροι απ’ όσους σκότωσε και ο Χίτλερ!
Mister Tsipras: Ε, τώρα δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τον Χίτλερ με τον Μάο! Μπορεί τα κομμουνιστικά καθεστώτα να είχαν αυτό το τεράστιο έλλειμμα ελευθερίας, αλλά τουλάχιστον είχαν στο κέντρο της σκέψης τους τον άνθρωπο.

Schooligans: Αυτό λίγο ενδιαφέρει τον άνθρωπο που πεθαίνει…
Mister Tsipras: Όχι, δεν είναι έτσι. Και τέλος πάντων δεν είχαν ούτε κρεματόρια ούτε φούρνους με Εβραίους…

Schooligans: Νεκρούς πάντως είχαν περισσότερους!
Mister Tsipras: Καταρχάς, αυτοί οι αριθμοί αμφισβητούνται. Μένει να αποδειχθούν ιστορικά και τότε να το ξανασυζητήσουμε.

(ΥΓ) 1: Με τέτοια πρότυπα που είχε –και κατά βάθος εξακολουθεί να έχει- φαντάζεστε πως θα «μεταρρυθμίσει» το φθινόπωρο τα εργασιακά, για να πάρει τη δεύτερη δόση! 

(ΥΓ) 2: Χθεσινή είδηση: «Στην Κίνα μαστιγώνουν τους εργαζόμενους που δεν θεωρούνται παραγωγικοί»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών