Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 22, 2016

Νέα χυδαία πρόκληση Σαμαρά: Θυμήθηκε την Ορθοδοξία ο θαμώνας των στοών


Νέα χυδαία πρόκληση Σαμαρά: Θυμήθηκε την Ορθοδοξία ο θαμώνας των στοών

Ο σχολιασμός των δηλώσεων του πρώην πρωθυπουργού και αρχισκευωρού Σαμαρά είναι, ομολογουμένως, μια άχαρη δουλειά. Δεδομένου όμως ότι πρόκειται για τον άνθρωπο που επί 3 περίπου χρόνια διετέλεσε πρωθυπουργός της χώρας και εκπροσωπεί μέχρι σήμερα την παράταξη της ΝΔ, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι επί ημερών του έδωσε τις εξετάσεις του και απέδειξε την ποιότητα του χαρακτήρα του, οι δηλώσεις του έχουν ιδιαίτερη σημασία αφού αποτελούν ένα ακόμα τεκμήριο του απύθμενου θράσους και του πολιτικαντισμού που χαρακτηρίζει τον ίδιο και το κόμμα του.
Με αφορμή λοιπόν τη ....
διοργάνωση της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου της Ορθοδόξου Εκκλησίας ο Σαμαράς έσπευσε με άρθρο του σε έντυπο της ομογένειας να συγχαρεί τον Οικουμενικό Πατριάρχη, Βαρθολομαίο με ένα μακροσκελές κείμενο που φέρει τον τίτλο «Η αλήθεια υπάρχει στην οικουμενική παράδοση της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού». Βέβαια, αυτό που αρκεί να θυμηθούμε είναι ο τρόπος με τον οποίο ο πρώην πρωθυπουργός συμπεριφέρθηκε στους Έλληνες ομογενείς αρνούμενος να τους παραχωρήσει δικαίωμα ψήφου κι ως εκ τούτου, όντας έντρομος από την απήχηση της Χρυσής Αυγής στους Έλληνες του εξωτερικού, επικαλούνταν ασυνάρτητα επιχειρήματα για να καλύψει ένα ακόμα κοινοβουλευτικό «ολίσθημα» του.
Την ίδια στιγμή με πλαστά διαβατήρια, ταυτότητες και πενηντάευρα το επιτελείο της ΝΔ μοίραζε σε όλη την επικράτεια σημαδεμένα ψηφοδέλτια σε κάθε πιθανό ψηφοφόρο λαθρομετανάστη, ώστε να παραμείνει ο ίδιος στην εξουσία. Όσον αφορά την Ορθοδοξία και τις παραδόσεις του ελληνισμού, τις οποίες επικαλείται ο Σαμαράς κατόπιν εορτής, θεωρούμε πως κάθε σχόλιο είναι περιττό.
Οι θαμώνες των στοών και των συναγωγών, οι υπηρέτες των λόμπι και οι υμνητές της μασονίας καλό θα ήταν να αφήσουν την Ορθόδοξη Πίστη στην άκρη και να θυμούνται ότι ο λαός δεν ξεχνά ότι επί ημερών της ΝΔ η προσβολή στα θεία με χυδαίες θεατρικές παραστάσεις, η απαξίωση της πίστης και η ισλαμοποίηση της χώρας αποτέλεσαν την προετοιμασία για τα όσα αισχρά πράττουν οι άξιοι συνεχιστές του εθνομηδενιστικού του έργου, Τσίπρας και Καμμένος.
Κι επειδή «τα γραπτά μένουν» και στο εν λόγω κείμενο ο Σαμαράς γράφει ότι «Η έννοια της Δημοκρατίας, συνέθεσε την Ελευθερία, τη Δικαιοσύνη και την Ευθύνη του ατόμου, μέσα στην κοινωνία», ας προσέλθει στις Αρχές να λογοδοτήσει για τη «Δικαιοσύνη της Νέας Δημοκρατίας, που συνέθεσε το πιο αισχρό πολιτικό πραξικόπημα εις βάρος πολιτικών του αντιπάλων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών