Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 22, 2016

Ο ΠΑΝΟΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΜΑΦΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

kammenos_kis
Καταστάσεις που θυμίζουν μεθόδους της σικελικής μαφίας, έζησαν όσοι ήταν στο ΕΒΕΑ την ημέρα που έκανε επίσκεψη ο συνοδοιπόρος των κομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ, υπουργοπάνος Καμμένος.
Όπως, λοιπόν, κατήγγειλε το μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Πάτροκλος Κουδούνης, είχε στείλει  επιστολή προς τη διοίκηση του ΕΒΕΑ, τασσόμενος κατά της συγκεκριμένης πρόσκλησης. Από κει και πέρα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης έγιναν τα εξής:
«Ο Καμμένος έκτοτε με έβαλε στο μάτι. Αμέσως μετά την είσοδό του στον χώρο της εκδήλωσης με πλησίασε» λέει ο Κουδούνης. Και ακολουθεί ο εξής διάλογος:
Καμμένος: «Σε άκουσα το πρωί στην τηλεόραση και διάβασα τις επιστολές σου».
Κουδούνης: «Γνωριζόμαστε;».
Καμμένος: «Γνωριζόμαστε από....
τότε που υπέγραφες συμβάσεις στο αεροδρόμιο μαζί με τον φίλο σου τον Παπασταύρου. Εδώ έχω έναν φάκελο για σένα! Αν θέλεις, μίλα».
Μετά τη μικρή αυτή περίεργη συνομιλία ο υπουργός Άμυνας κάθεται στο πάνελ και κάνει νόημα σε κάποιους, δείχνοντας τον «εξεγερθέντα». Τότε, δύο σωματοφύλακές του, καθώς και ο βουλευτής – γιατρός Παπαχριστόπουλος, ήρθαν και στάθηκαν όρθιοι από πάνω μου. Μετά το τέλος της ομιλίας του υπουργού «αποκαλύπτω από μικροφώνου ότι ο Καμμένος με απείλησε και του ζητώ να ανοίξει τον «φάκελό» μου. Τότε ο υπουργός ανοίγει το κινητό του και αρχίζει να διαβάζει το περιεχόμενο του φακέλου, που δεν ήταν άλλο από το βιογραφικό του Κουδούνη, το οποίο είχε κατεβάσει από το Internet. Και η ιστορία συνεχίζεται.
Αφού ανέφερε τις θέσεις που κατείχε ο Κουδούνης στον ιδιωτικό τομέα, ο υπουργός ολοκληρώνει ως εξής: «Αυτό που δεν μας λέτε όμως είναι ότι είστε πρόεδρος του Ελληνο-ιρανικού Επιμελητηρίου και όλα αυτά τα κάνετε γιατί σας ενοχλεί η προσέγγιση που κάνω στο Ισραήλ!».
Συμπέρασμα: Εφόσον είναι για την προσέγγιση με το Ισραήλ, όλα επιτρέπονται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών