Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 03, 2010

Το ΠΑΣΟΚ κατεβάζει για δήμαρχο, σύμβουλο του Μαντέλη!..

...που είναι σήμερα "επικοινωνιολόγος"  της Μαρ. Ξενογιαννακοπούλου 
Μύλος στην Αργυρούπολη...

Από την Ιωάννα Ξυλαδάκη

Διάβασα με έκπληξη ότι στα ονόματα που θα υποστηρίξει το ΠΑΣΟΚ στις δημοτικές εκλογές, για το νέο δήμο Αργυρούπολης-Ελληνικού υπάρχει ο κ. Γιάννης Κωνσταντάτος και όχι ο αγωνιστής Χάρης Πασβαντίδης που αποκλείεται για μια ακόμη φορά. Με ποια κριτήρια; Πάντως στην περιοχή μας επικρατεί αναστάτωση.
Δεν αποφεύγω λοιπόν τον πειρασμό να σας... ενημερώσω -στέλνοντας και το σχετικό ΦΕΚ με τη σχετική διόρθωση της ιδιότητας από ..."κοινωνιολόγο" σε "επικοινωνιολόγο"- ότι ο κ. Κωνσταντάντος που θέλει να βγει δήμαρχος είναι σήμερα διορισμένος Ειδικός Σύμβουλος της υπουργού Υγείας Μαρ. Ξενογιαννακοπούλου. Με τις δικές της "πλάτες" άραγε κατεβαίνει; Και το δικό της έργο (....) θα προβάλει για να βγει; Ή μήπως κάποιοι χρησιμοποιούν το κράτος και τις κρατικές τους θέσεις για να "καπελώσουν" την κοινωνία; Αυτά δεν είπαμε ότι ανήκουν στο παρελθόν;
Επίσης, να σας πω ότι ο κ. Κωνσταντάτος, τον οποίο σήμερα το ΠΑΣΟΚ θέλει να...
 κατεβάσει για δήμαρχο μας, διετέλεσε σύμβουλος και του κ. Τάσου Μαντέλη, όταν αυτός ήταν υπουργός Μεταφορών κατά την περίοδο 1997-2000. Ναι, του γνωστού κ. Μαντέλη της Siemens... (Οχι ότι έχει καμιά ευθύνη και ότι ήταν επιλήψιμο, αλλά τι ...επικοινωνιακές συμβουλές του έδινε άραγε τότε;)
press-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών