Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 03, 2010

Το ΣΔΟΕ στα νησιά

Προκλητικές περιπτώσεις φοροδιαφυγής σε καφέ, μπαρ και νυχτερινά κέντρα ανακάλυψαν ελεγκτές του ΣΔΟΕ σε νησιά του Αιγαίου, του Ιονίου και στην Κρήτη. Οι έλεγχοι έγιναν την περίοδο Ιουνίου- Ιουλίου και θα οδηγήσουν σε λουκέτο 70 επιχειρήσεις, όπως δήλωσε μιλώντας στο «Βήμα 99,5» o ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ κ. Ι. Καπελέρης. Πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 800 επιχειρήσεις σε τουριστικές περιοχές και διαπιστώθηκαν.,..
15.000 παραβάσεις, κυρίως για μη έκδοση αποδείξεων. Φορολογικές παραβάσεις διαπιστώθηκαν στο 100% των επιχειρήσεων που ελέγχθηκαν στη Ρόδο και στην Αίγινα, ενώ ακολουθούν η Μύκονος με 88% και η Κέρκυρα με 66%.

Στο στόχαστρο οι ορθοπαιδικοί
Στο στόχαστρο των υπουργείων Οικονομικών και Υγείας έχουν μπει οι γιατροί και δη οι ορθοπαιδικοί των δημοσίων νοσοκομείων. Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχίζουν έλεγχοι από το ΣΔΟΕ σε αυτή την κατηγορία των γιατρών, προκειμένου να εντοπιστούν όλοι όσοι δωροδοκήθηκαν ώστε να προωθήσουν τα προϊόντα της εταιρείας DeΡuy η οποία είναι θυγατρική της Johnson & Johnson. Παράλληλα, θα ελεγχθούν και γιατροί άλλων ειδικοτήτων, προκειμένου να διαπιστωθεί αν αναμείχθηκαν στο σκάνδαλο της συγκεκριμένης εταιρείας.

Την ίδια στιγμή, ορκωτοί λογιστές... μπαινοβγαίνουν στα νοσοκομεία του ΕΣΥ
"Το ΒΗΜΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών