Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 02, 2010

Ισπανία ή Γαλλία στο δρόμο για τα προημιτελικά



Τις δύο βασικές υποψήφιες αντιπάλους στη β' φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος έμαθε η εθνική μπάσκετ μετά το τέλος των αγώνων της προτελευταίας αγωνιστικής των ομίλων.
Αν το συγκρότημα του Γιόνας Καζλάουσκας επικρατήσει της Ρωσίας, θα βρει στο δρόμο της την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία (θα μείνει τέταρτη μόνο αν ηττηθεί από τον Καναδά και ταυτόχρονα η Νέα Ζηλανδία επικρατήσει της Γαλλίας). Σε διαφορετική περίπτωση, αν ηττηθεί δηλαδή από τους Ρώσους, η Γαλλία θα είναι εκείνη που θα αντιμετωπίσει η "επίσημη αγαπημένη" για μία θέση στα προημιτελικά. Άλλωστε οι "τρικολόρ" ηττήθηκαν από τη Λιθουανία στο ματς για την πρωτιά του 4ου Ομίλου.
Για τα προημιτελικά είναι ακόμη νωρίς. Ωστόσο...
η Ελλάδα, αν και παίξει με την Ισπανία και την αποκλείσει, θα διεκδικήσει μία θέση στην τετράδα απέναντι στις ΗΠΑ (πρώτες στο Β' Όμιλο). Εφόσον παίξει με τους Γάλλους, θα κοντραριστεί είτε με την Αργεντινή είτε με τη Σερβία (μάχονται για την πρωτιά του Α' Ομίλου).
Όλα τα παραπάνω βέβαια, αν όλα κυλήσουν ομαλά. Διότι στο Β' Όμιλο δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της τριπλής ισοβαθμίας στη δεύτερη θέση μεταξύ Γαλλίας, Ισπανίας και Νέας Ζηλανδίας. Εκεί θα πρέπει να περιμένουμε τις διαφορές. Αν και οι "ρόχας" με το +11 έχουν ήδη το αβαντάζ.
contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών