Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 02, 2010

ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ,Ο "ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ" ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ:ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙΝΟΣ ΥΠΑΚΟΥΣΕ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ-Λαος,ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ...ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ!

Την στήριξη του ΛΑΟΣ στον υποψήφιο για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη, απέσυρε πριν από λίγο ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Αφορμή στάθηκε η υπαναχώρηση του κ. Ψωμιάδη μετά το «τελεσίγραφο» του προέδρου της Ν.Δ., Αντώνη Σαμαρά, κατά της υποψηφιότητας του αδελφού του, Διονύση Ψωμιάδη, ως αντιπεριφερειάρχη.


Κατά τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, με τη στάση του ο Παν. Ψωμιάδης «από Ζορό έγινε κολίγος του κ. Σαμαρά».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΛΑΟΣ προσανατολίζεται για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην στήριξη του βουλευτή του κόμματος Κυριάκου Βελόπουλου, ενώ ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να κατέλθει ως υποψήφιος ο ανεξάρτητος βουλευτής Κων. Κιλτίδης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα «φλερτάρει» ανοιχτά με τον ΛΑΟΣ.


ΠΗΓΗ.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ,ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΔΑΚΡΥΩΝ ΓΕΛΙΑ!!!

ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟ-ΦΕΡΗ,ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΕΚΘΕΙΑΖΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ;

ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ...ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟ;

ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙΣ;;;

ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΤΑΤΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ;

ΜΑ ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ,ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙΣ...ΛΑΒΡΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ;;;

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ,ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕΣ;;;

ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ;!!

Ή ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΣΑΝ ΕΝΤΟΛΕΣ...ΑΠΟ ΠΑΝΩ;ΑΠΟ ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΥ ΜΕΡΙΑ;

ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΣΕ ΕΤΣΟΥΞΕ ΑΓΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ...ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ Η ΝΔ ΛΟΓΩ ΨΩΜΙΑΔΗ,ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΚΙΟ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΑΜΕ ΧΘΕΣ ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ:

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ,ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ:Ο ΛΟΓΟΣ,ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΦΟΡΤΩΜΕΝΕΣ ΜΕ ΞΥΔΙ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ ΠΡΩΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ!!!

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ,ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΚΑΛΛΙΡΟΗΣ,ΟΠΟΥ ΘΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ΜΠΟΛΙΚΑ ΛΙΤΡΑ!ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ...Η ΟΔΟΣ ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΥ!


ΣΗΜΕΙΩΣΗ:ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ...ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΖΗΤΩΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΑΝ...ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΦΟΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ...ΧΑΠΑΚΙΑ ΝΑΥΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟΥ,ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010,ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ-ΨΩΜΙΑΔΗ:


Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης, συναντήθηκε στα γραφεία του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού με τον Νομάρχη Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη, σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα. Μετά τη συνάντηση ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γ. Καρατζαφέρης δήλωσε:

"Με τον κ. Π. Ψωμιάδη έχουμε μια κοινή πορεία 25 ετών, “ασυννέφιαστη” πάντα. Έχουμε κοινές σκέψεις, ιδέες και αντιλήψεις για πάρα πολλά πράγματα. Πιστεύω ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στη κατάλληλη θέση, σε μια ευαίσθητη περιφέρεια της χώρας, την περιοχή της Μακεδονίας με πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη. Για μένα είναι ξεχωριστή χαρά κάθε φορά που τον συναντώ και συζητάμε".

Ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Π. Ψωμιάδης δήλωσε:

«Ήρθα με χαρά να ανταποδώσω την τελευταία επίσκεψη του Προέδρου, κ. Καρατζαφέρη στη Θεσσαλονίκη, στο γραφείο μου, να τον ευχαριστήσω για την στήριξή του στο πρόσωπό μου και να τον ενημερώσω για την μέχρι τώρα προεκλογική μου πορεία».

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης δώρισε στον Νομάρχη Θεσσαλονίκης κ. Π. Ψωμιάδη δύο βιβλία του, «οι Άγιοι της Πίστεως μας» και « Αγώνας και Αγωνίες» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ξέρω πόσο καλός ψάλτης είσαι, σε έχω παρακολουθήσει, το δε δεύτερο βιβλίο είναι οι παρεμβάσεις μου της περιόδου 1990-’99 όταν ήμασταν μαζί στην Ελληνική Βουλή».


ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
το σχόλιο ανήκει στο http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

1 σχόλιο:

  1. Το παντα Μαχητικο Ιχνος επιβεβαωνει την Σθεναρη Στηριξη της Νεας Δημοκρατιας του Αντωνη Σαμαρα στον Κο ΨΩΜΙΑΔη για Περιφερειαρχης μακεδονιας με το εγκωμιαστικωτατο σχολιο του
    http://ixnos.blogspot.com/2010/09/blog-post_679.h...

    απηχωντας επακριβως τις αποψεις Ρηγιλης

    Η Προσπαθεια Καρατζαφερη και ΛΑΟΣ να σπιλωσει το αξιο τεκνο της Θεσσαλονικης μας θα πεσει στο κενο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών