Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 02, 2010

Ο tzogadoros προτείνει

Γράφει ο tzogadoros
Γεια και χαρά σας σύντροφοι.


Η χθεσινή μέρα, στοιχηματικά, ήταν καλή. Η τριάδα που έδωσα δεν πέρασε, αλλά επειδή είμαι βέβαιος ότι πολλοί θα προτιμούν τον ιντερνετικό τζόγο, χθες θα έκαναν καλό ταμείο στο τέλος της ημέρας.


Οι Σλοβένοι με δικαίωσαν πλήρως. Ποιοτικότατη ομάδα με παίκτες που έχουν πολλή ταλέντο, έκαναν 'αλοιφή' τη Βραζιλία, έστω και αν στο τέλος έδειξαν τα χρόνια καταστροφικά τους σύνδρομα. Αν σε αυτή την ομάδα υπήρχε και ο Λόρμπεκ, θα ήμουν σίγουρος ότι πάει για μετάλλιο. Οι Γερμανοί 'κατάφεραν' και έχασαν από την Ανγκόλα ενώ οι Αυστραλοί στα τελευταία 2 λεπτά έβαλαν μόλις μια βολή και βρέθηκαν από το -3 στο -15. 


Πάμε στο σήμερα όμως.
Όλοι θεωρούν το παιχνίδι Ελλάδας Ρωσίας, no bet. Ε λοιπόν για εμένα είναι... κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι οι διεθνείς μας θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να κερδίσουν. Κακώς, αλλά θα το κάνουν. Ελληνικό γινάτι. Τι περιμένετε δηλαδή. Το αβαντάζ που μας δίνουν είναι μικρό και η Εθνική θα το ξεπεράσει. Βέβαια στη συνέχεια, πέφτει εκτός απροόπτου στην Ισπανία. Και κάπου εκεί ξεκινάει το γολγοθάς.
Η Βραζιλία αντιμετωπίζει την Κροατία και δεν θέλει για κανένα λόγο να βρεθεί στην τέρτη θέση και να διασταυρωθεί με την Αργεντινή, έτσι σήμερα επιβάλλεται να κερδίσει. Και θα το κάνει. Η Κροάτες εκτός από 2 παίκτες (Ούκιτς, Τομιτς) δεν διαθέτουν  το υλικό για να προχωρήσουν. 
Δεν μπορεί, δε θα βλέπω σωστά. Αργεντινή εναντίον Σερβίας με φαβορί τους δεύτερους. Δεν είμαστε καλά. Καθόλου καλά μου φαίνεται. Ταλεντάρες οι Σερβοι. Η φουρνιά αυτή θα γράψει ιστορία στο μπάσκετ, αλλά ας περιμένουν λίγο. Να αποσυρθούν πρώτα Σκόλα, Ντελφίνο, Πριτζίονι, Γκουτιέρεζ και μετά βλέπουμε. Στηρίζω τους λατίνους. Τους θέλω πρώτους μέχρι και τον τελικό. Η ιστορία κάτι τους χρωστα από το 2006 και τον ημιτελικό με την Ισπανία όπου τα κοράκια και η τύχη τους στέρησε τον τελικό.
Οι Γάλλοι πέτυχαν ένα μικρό θεύμα νικώντας τους Ισπανούς αλλά από εκεί και πέρα έδειξαν ότι όποιος "μεγάλος" βρεθεί στο δρόμο τους δε θα του φέρουν και ιδιαίτερη αντίσταση. Θα μου πείτε, είναι η Νέα Ζηλανδία "μεγάλος". Όχι φυσικά, αλλά δεν είναι αμελητέα. Σκληροτράχιλη ομάδα με έφεση στα σουτ 3 πόντων. Τους στηρίζω και αφήνω ανοιχτό το ενδεχόμενο νίκης τους.


 Συνοπτικά έχουμε:
ΕΛΛΑΣ- ΡΩΣΙΑ(5,5)                  1
ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ (3,5)       1 
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (4,5)-ΣΕΡΒΙΑ      1
ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ (7,5) - ΓΑΛΛΙΑ 1


Καλή τύχη να έχουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών