Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 13, 2010

Μυστική (?) επίσκεψη Άννας Διαμαντοπούλου στο Σαν Φρανσίσκο #2

  http://teachers-limnou.blogspot.com/
Μετά την ανάρτησή μας με τίτλο "Μυστική (?) επίσκεψη Άννας Διαμαντοπούλου στο Σαν Φρανσίσκο" λάβαμε από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Παιδείας το παρακάτω μήνυμα:
__________________________________________________________________

Για την ενημέρωση σας, σχετικό Δελτίο Τύπου για την επίσκεψη της Υπουργού στην Αμερική είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Υπουργείου από την Δευτέρα 11/10:
 
Γραφείο Τύπου
__________________________________________________________________

Μέχρι εδώ καλά, όμως: Στην ανακοίνωση της σελίδας του Υπουργείου αναφέρεται μόνο η επίσκεψη της Υπουργού στη Silicon Valley μεταξύ 11/10 και 13/10. Η κα Διαμαντοπούλου, όμως, βρίσκεται στο San Fransisco τουλάχιστον από τις 10/10, όταν και έδωσε τη συνέντευξη στο ξενοδοχείο Fairmont, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας βρίσκεται εκεί κάποιες ημέρες νωρίτερα της 10ης Οκτωβρίου. Αυτός ήταν και ο λόγος της "Μυστικής (?) επίσκεψης" στον τίτλο της ανάρτησής μας.
Τέλος, ενώ λαμβάνουμε σε κάποια διεύθυνση του ιστολογίου όλα τα ΔΤ που εκδίδει το Υπουργείο, αυτό αναρτήθηκε απλά στην ιστοσελίδα και δεν απεστάλη ή τουλάχιστον για κάποιο λόγο δεν το λάβαμε εμείς.
Αλλά και να είχαμε λάβει γνώση πάλι θα μας δημιουργούνταν, ευλόγως νομίζω, ερωτηματικά, διότι, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, λείπουν ημέρες από την επίσκεψη της Υπουργού στο ΣΦ στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου.
Ακολουθεί φωτό από τη συνέντευξη με την περιγραφή της από την ιστοσελίδα του κ. Πετράκου

Fairmont Hotel in San Francisco, California

On Sunday October 10, 2010, I had the opportunity to film an interview of Anna Diamantopoulou (Greek Minister of Education) at the Fairmont Hotel in San Francisco, California.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών